شنبه: 1 ارديبهشت 1403

مصاحبه با پدر مرحوم حجت‌الاسلام و المسلمین علی خالق‌پور به مناسبت اربعین درگذشت ایشان

به مناسبت چهلمین روز درگذشت مرحوم حجت‌الاسلام و المسلمین علی خالق‌پوردر مصاحبه با پدر ایشان مطرح شد:

مرحوم حجت‌الاسلام و المسلمین علی خالق‌پور در سال 1363 در شهر قم و در خانواده‌ای اهل علم و تدین متولد شد. در دوران کودکی در مدارس تیزهوشان تحصیل کرد و مقطع متوسطه را با موفقیت به پایان رساند. ایشان پس از ورود به حوزه علمیه قم با جدیت تمام به تحصیل علوم دینی پرداخت و با موفقیت دوره مقدمات و سطح را پشت سر گذاشت. در سال 1385 در مقطع کارشناسی غیرحضوری مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در رشته «تفسیر و علوم قرآنی» پذیرفته شد. در سال 1391 در آزمون ارشد رشته «عرفان اسلامی» شرکت و موفق به گذراندن دوره در سال 1394 گردید و در سال 1395 در رشته دکتری «فلسفه علوم اجتماعی» مؤسسه امام خمینی(ره) پذیرفته و دوره دکتری را به پایان رساند و در حال تدوین رساله دکتری با موضوع «بازتوليد روش‌شناسي صدرايي در فهم کنش اجتماعي از طريق بررسي انتقادي مکتب کنش متقابل نمادين با تکيه بر آراء جرج هربرت ميد» بود که متاسفانه به علت وفات ایشان به اتمام نرسید.

مرحوم خالق‌پور در کنار تحصیل در مؤسسه امام خمینی(ره) و تنظیم چندین مقاله علمی، با حضور در جمع دانشجویان در قالب «طرح ولایت»، به تدریس مبانی اسلام می‌پرداخت.

ایشان در عین حال در مدرسه فقهی امام باقر (علیه‌السلام) و زیر نظر حضرت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی (دام‌ظله) علاوه بر تدریس دروس عالی فقه و اصول و مشاوره و راهنمایی طلاب جوان در تدوین پایان‌نامه، مسئولیت معاونت پژوهش آن مدرسه را نیز بر عهده داشت.

مرحوم حجت‌الاسلام خالق‌پور در طول عمر با برکت خود نهایت علاقه را به خاندان عصمت و طهارت (علیهم‌السلام) داشت و در ایام تبلیغی با مسافرت به نقاط مختلف کشور و با ارتباطی صمیمی با همه مردم مخصوصا قشر جوان، با سخنرانی‌های خود به تبیین مبانی و احکام دین مبین اسلام می‌پرداخت و با ذکر مراثی اهل بیت عصمت و طهارت مخصوصا حضرت سیدالشهدا (علیه‌السلام) دل‌ها را جلایی تازه می‌بخشید.

مرحوم خالق‌پور در راه دفاع از ولایت و پیروی از مبانی ولایت فقیه و شخص مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) بسیار مصمم بود و از اینکه با دستان مبارک ولی امر مسلمین معمم شده، ابراز خوشحالی می‌کرد.

ایشان خدمت به مردم مخصوصا قشر تهیدست را یکی از وظایف اصلی خود می‌دانست، بنابراین در ایام بیماری کرونا با تشکیل گروه جهادی و مدیریت اجرایی ـ تبلیغی آن، خدمات زیادی به مردم انجام داد.

ایشان طلبه‌ای بسیار مؤدب، برای والدین گرامیش بسیار خاضع، برای همسرش دوستی صمیمی و برای فرزندانش پدری مهربان بود.

در نهایت پس از زیارت مضجع شریف حضرت علی بن موسی‌الرضا (علیه‌السلام) و در راه مشهد به قم در سانحه رانندگی به همراه دختر چهارماهه‌اش جان به جان آفرین تسلیم کرد.

روحش شاد و یادش گرامی باد

جهت شرکت در پویش ختم قرآن و صلوات مرحوم خالق‌پور لینک زیر را لمس کنید:

‏https://chat.whatsapp.com/Gjrnu2NI7LlCmSmLB8X4YO

با تشکر از جناب حجت‌الاسلام و المسلمین مختارعلی رضایی کارشناس گروه فلسفه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) که در تهیه این گزارش ما را یاری فرمودند.

روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)