دويست و شصت و چهارمين شماره ماهنامه علمی «معرفت» (ويژه علوم تربيتي) منتشر شد

اوصاف شيعيان واقعي؛ ادب معاشرت با ديگران آيت‌الله علامه محمدتقي مصباح (ص )

جایگاه نهاد نمازجمعه در تربیت اخلاقی جامعه مرضیه ابراهیمی کاظم‌آباد (ص )

تحلیل تربیت اخلاقی نادینگز و نقد آن بر مبنای آراء علامه طباطبائي حميد احمدي هدايت/ نجمه احمدآبادي آراني/ مريم نادري (ص )

آموزه‌های تربیتی آیات 23ـ 28 سورة مبارکة «قصص» محدثه برهانی‌نژاد/ عباسعلی رستمی‌نسب (ص )

تربیت اعتقادی بر بنیان مقایسه در قرآن کریم حجت‌الله عباسي/ صادق كريم‌زاده/ محمد عالم‌زاده نوري (ص )

بررسی مبانی هستی‌شناختی تعلیم و تربیت از منظر تجربه‌گرایی و قرآن سیدعقیل نسیمی/ رضا کهساری/ معصومه کرامتی/ جعفر تابان (ص )