پنجشنبه: 9 فروردين 1403

دومين نشست علمی گروه‌ منطق مركز پژوهشي دائرة‌المعارف علوم عقلي اسلامي در مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار شد.

دومين نشست علمي «گروه منطق» مركز پژوهشي دائرة‌المعارف علوم عقلي اسلامي وابسته به مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) با مجمع عالی حکمت اسلامی با موضوع «تبيين تأثير منطق رواقي بر منطق اسلامي، طرحي نو از مركز پژوهشي دائرة‌المعارف علوم عقلي اسلامي» با ارائه حجت الاسلام و المسلمين دكتر محمدرضا محمدعليزاده در مجمع عالي حكمت اسلامي در روز شنبه 1397/11/06 برگزار شد.
    در اين نشست حجت‌الاسلام و المسلمين دكتر محمدرضا محمدعليزاده با پرداختن به جزئيات مباحث منطق رواقي به سؤالات اساسي حاضرين پاسخ گفتند.