نمایشگاه تخصصی «گفتمان علمی انقلاب اسلامی» افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی نمایشگاه تخصصی «گفتمان علمی انقلاب اسلامی ویژه آثار برگزیده و منتخب در عرصه علوم انسانی و اسلامی»،  با حضور آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه در مرکز همایش های غدیر در قم افتتاح شد.

در این مراسم آیت الله اعرافی، مدیر حوزه های علمیه و همچنین حجت الاسلام والمسلمین حکیمیان، رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه،حجت الاسلام والمسلمین  لک زایی معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، آیت الله رجبی، قائم مقام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و حجت الاسلام والمسلمین عبدالرسول هاجری، مسئول دبیرخانه انجمن های علمی حوزه علمیه سخنرانی کردند.
    آیت الله رجبی،‌ قائم مقام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) ضمن اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی،‌ به بیان دستاوردهای علمی مؤسسه در طول این چهل سال پرداخت.

در حاشیه این مراسم، از مجموع کتاب شناخت گفتمان علمی انقلاب اسلامی و سامانه نرم افزاری این کتاب نیز رونمایی  شد.

علاقه مندان برای بازدید از این نمایشگاه صبح ها از ساعت ۹الی ۱۳ و عصر ها از ساعت ۱۶ الی ۲۰می توانند به مرکز همایش های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم واقع در میدان شهدا ابتدای میدان معلم مراجعه کنند.