پنجشنبه: 6 ارديبهشت 1403

جلسه توجیهی دانش‌پژوهان جدیدالورود مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد

به همت معاونت آموزش مؤسسه، جلسه توجیهی دانش‌پژوهان سال اولی و جدیدالورود مؤسسه با حضور قائم مقام مؤسسه در تالار مؤسسه امام خمینی(ره) برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه امام خمینی(ره) در جلسه توجیهی دانش‌پژوهان که صبح روز پنج‌شنبه 19مهرماه 1397 برگزار شد، آیت‌الله رجبی قائم مقام مؤسسه امام خمینی(ره) و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سیدمحمدصادق موسوی‌نسب معاون آموزشی مؤسسه سخنرانی نمودند و علاوه بر توصیه‌های علمی و آموزشی و امور مربوط به تهذیب و اخلاق به ارتقاء جنبه‌های اخلاقی و بصیرتی در کنار فراگیری دروس مؤسسه و دروس حوزوی تأکید کردند.

در این جلسه در پخش کلیپ مربوط به توصیه‌های اخلاقی و آموزشی حضرت استاد آیت‌الله مصباح یزدی ریاست مؤسسه نظرات ارزشمند برخی از اساتید مؤسسه  نیز درزمینه کسب علم واخلاق به نمایش درآمد.

توضیح، تبیین و تشریح برنامه‌های آموزشی و آیین‌نامه ها و مقررات آموزشی مؤسسه امام خمینی(ره) و پاسخ‌گویی به سؤال‌های دانش‌پژوهان در این زمینه از دیگر برنامه‌های جلسه توجیهی می باشدکه با حضور کارشناسان آموزشی مؤسسه برگزار شد و سخنرانی حجت‌الاسلام جلال‌آبادی مدیر دانش‌پژوهی معاونت فرهنگی پایان بخش برنامه‌ها بود که به مسایل مربوط به معاونت فرهنگی مؤسسه و برگزاری اردوها و مسابقات پرداخت.