سه شنبه: 29 اسفند 1402

حضور مؤسسه امام خمینی (ره) در نمایشگاه کتاب تهران و رونمایی از دو اثر فاخر در این نمایشگاه

انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) امسال همچون سال‌های گذشته با بیش از هشتصد عنوان کتاب که 101 عنوان از این کتاب ها چاپ سال 96 بود در نمایشگاه کتاب  شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) دو اثر جدید انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)  روزهای 15 و 16 اردیبهشت‌ماه در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی شد.

کتاب «اصول و مبانی امور فطری» اثر حجت‌الاسلام دکتر احمد ابوترابی روز شنبه 15 اردیبهشت‌ماه در سالن کتاب‌نما، سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلای امام خمینی(ره) رونمایی شد.

همچنین کتاب «بدرود بهار» نوشته آقای عباس گرایی روز یکشنبه 16 اردیبهشت‌ماه در همان سالن به بازار کتاب و نشر معرفی گردید.

کتاب های «بدرود بهار،‌ معارف قرآن،‌ ره توشه و فلسفه اخلاق» پرفروش ترین های مؤسسه در سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بود.