سه شنبه: 29 اسفند 1402

ششمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی مبانی اسلامی‌سازی علوم انسانی برگزار شد

ششمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی مبانی اسلامی‌سازی علوم انسانی به همت مدیریت امور پژوهشی مؤسسه و با همکاری دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی‌های نظری‌پردازی، نقد و مناظره در مؤسسه امام خمینی(ره) برگزار شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در هفتادمین جلسه کرسی ترویجی مؤسسه، رابطه معنای علمی دینی با روش‌شناسی آن روز دوشنبه 17 اردیبهشت 97 از ساعت 18 در سالن اندیشه مؤسسه امام خمینی بررسی شد.

در این جلسه کرسی ترویجی حجت‌الاسلام دکتر محمدمهدی نادری قمی سخنرانی کرد و نظر علمی خود را مطرح نمود و سپس ناقدان این نشست حجج اسلام آقایان دکتر احمدحسین شریفی و دکتر مصطفی کریمی به نقد و بررسی مطالب مطرح‌شده پرداختند.