درخشش اساتید و فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی(ره) در نوزدهمین جشنواره کتاب سال حوزه

فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی(ره) با کسب عنوان اثر برگزیده، عنوان اثر شایسته تقدیر و پنج اثر شایسته تحسین در نوزدهمین جشنواره کتاب سال حوزه خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، حجت الاسلام و المسلمین دکترمهدی احمدخان بیگی، عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، عنوان اثر برگزیده نوزدهمین جشنواره کتاب سال حوزه را برای اثر « تبیین و بررسی نظریه استاد مصباح درباره ارجاع اولیات به علم حضوری» به خود اختصاص داد و حجت الاسلام و المسلمین دکتر اسماعيل چراغي كوتياني، عنوان اثر شایسته تقدیر این جشنواره را برای اثر «تبيين نقش عوامل فرهنگي بر تغييرات باروري در ايران و ارائه الگوي مطلوب براي افزايش آن به بالاي سطح جانشيني» دریافت نمود.

همچنین در این جشنواره پنج نفر از اساتید و فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی(ره) موفق به کسب عنوان اثر شایسته تحسین شدند که اسامی و موضوع اثر آن ها به شرح زیر می باشد:

1_ حجت الاسلام و المسلمین دکتر باغستانی، عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی مؤسسه امام خمینی(ره)؛ عنوان اثر شایسته تحسین: « بررسی و نقد دیدگاه مستشرقین در زمینه نقش روحانیت در شکل گیری انقلاب اسلامی ایران»

2_ حجت الاسلام و المسلمین عسگري سليماني اميري، عضو هیئت علمی گروه فلسفه مؤسسه امام خمینی(ره)؛ عنوان اثر شایسته تحسین:« برهان صديقين علامه طباطبايي»

3_ حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالله فتحي، عضو هیئت علمی گروه فلسفه مؤسسه امام خمینی(ره)؛ عنوان اثر شایسته تحسین: « چيستي و هستي اعتبار و امور اعتباري»

4_ حجت الاسلام و المسلمین دکتر هادي حسين خاني، عضو هیئت علمی گروه علوم تربیتی مؤسسه امام خمینی(ره)؛ عنوان اثر شایسته تحسین: « معيارهاي انتخاب همسر ازديدگاه اسلام و ساخت مقياس آن»

5_ حجت الاسلام و المسلمین محمدکاظم بکتاش ، فارغ التحصیل گروه اقتصاد مؤسسه امام خمینی(ره)؛ عنوان اثر شایسته تحسین:« مباني فقهي اقتصادي توزيع ريسک در بازارهاي مالي»