سه شنبه: 29 اسفند 1402

برگزاری کرسی ترویجی « ضرورت، امکان و معیار های تاریخ تطبیقی »

به همت گروه تاریخ مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و با همکاری دبیرخانه کرسی ها و انجمن تاریخ پژوهان، کرسی ترویجی « ضرورت، امکان و معیارهای تاریخ تطبیقی» برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، این کرسی ترویجی با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد سلیمانی و نقد وبررسی دکتر نعمت الله صفری فروشانی روز سه شنبه 3/11/1396 از ساعت 16 در ساختمان انجمن های علمی حوزه واقع در خیابان جمهوری، کوچه دوم برگزار می گردد.

گفتنی است مدیریت این کرسی ترویجی که با حضور پژوهشگران، اساتید، پژوهشگران و علاقه مندان برگزار می شود، برعهده جناب آقای مرتضی بهرامی است.