کرسی ترویجی اقتصاد مقاومتی در اندیشه و سیره علمای شیعه در تاریخ معاصر ایران

مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با همکاری دبیرخانه کرسی‌ها، کرسی ترویجی «اقتصاد مقاومتی در اندیشه و سیره علمای شیعه در تاریخ معاصر ایران» را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، این کرسی ترویجی با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی ابوطالبی و نقد و بررسی حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالرسول یعقوبی و جناب آقای دکتر محمدجواد توکلی روز شنبه 23/10/1396 از ساعت 18:15 در سالن اندیشه مؤسسه امام خمینی(ره) برگزار می گردد.

مدیریت این کرسی ترویجی که با حضور طلاب، اساتید، پژوهشگران و علاقه مندان برگزار می شود، برعهده حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابوذر مظاهری می باشد.