سه شنبه: 29 اسفند 1402

تجلیل از پژوهشگران مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)

همایش تجلیل از پژوهشگران برتر همراه با رونمایی برخی از آثار فاخر(کتاب و نرم افزار) در تالار مؤسسه امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) همایش تجلیل از پژوهشگران از ساعت 9:30 صبح روز پنج شنبه 14/10/1396 در تالار مؤسسه امام خمینی(ره) آغاز شد و در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدناصر سقای بی ریا، معاون پژوهشی مؤسسه امام خمینی(ره) به سخنرانی پرداخت.

وی گزارشی از فعالیت ها و عملکرد معاونت پژوهش مؤسسه امام خمینی(ره) به ویژه از مدیریت متون ارائه نمود و در ادامه این همایش حجت الاسلام و المسلمین شهریاری، مدیر مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی سخنرانی کرد.

سخنرانی ارزشمند حضرت علامه آیت الله مصباح یزدی و تقدیم لوح تقدیر و جوایز به پژوهشگران، پایان بخش برنامه های این همایش بود.

پژوهشگران برتر

نفر اول: حجت‌الاسلام والمسلمین استاد محمد حسین‌زاده یزدی (گروه فلسفه)

نفر دوم: حجت‌الاسلام والمسلمین دكتر محمدجواد نوروزی (گروه علوم سیاسی)

نفر سوم: حجت‌الاسلام والمسلمین دكتر محمدحسین فاریاب (گروه كلام)

پژوهشگران شایسته تقدیر

حجت‌الاسلام والمسلمین دكتر سیدمحمدكاظم رجایی (گروه اقتصاد)

حجت‌الاسلام والمسلمین دكتر حمید آریان (گروه علوم تفسیر و علوم قرآن)

حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر انواری (گروه تفسیر و علوم قرآن)

پژوهشگر شایسته تحسین

حجت‌الاسلام والمسلمین دكتر محمدمهدی نادری قمی (گروه مدیریت)

كتاب برتر در حوزه اسلامی‌سازی علوم انسانی در سال 1396

دانشنامه اخلاق كاربردی (پنج جلد)

برای مشاهده گزارش عملکرد یک ساله معاونت پژوهش از اول مهر 1395 تا آخر شهریور 1396 اینجا کلیک کنید.