تحول فهم دعا در کودکان و نوجوانان

نویسنده: سید محمد رضا موسوی نسب

تمایلات مذهبی به ویژه موضوع دعا و نیایش همواره مورد توجه دانشمندان در حوزه های گوناگون، از جمله دانش روانشناسی بوده است. بر پایه مفروضه روان شناسی، تحول شکل گیری مفاهیم دینی تدریجی و تحت تاثیر عوامل شناختی، فردی، اجتماعی و آموزشی صورت می گیرد. در این پژوهش تلاش شده است مدل تحول شکل گیری فهم دعا و عوامل اثرگذار بر آن بررسی گردد تا برنامه ریزان را در بهبود وضعیت آموزش های دینی متناسب با ظرفیت ها و محدودیت های شناختی و روانی دانش آموزان یاری رساند.