سه شنبه: 29 اسفند 1402

کرسی ترویجی «بررسی اصالت و کارایی شیوه های ناظر به زبان دین رفع تعارض علم و دین از دیدگاه نومعتزله» به همت مؤسسه امام خمینی(ره) و با همکاری دبیرخانه کرسی ها برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، این کرسی ترویجی با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد گلی و نقد و بررسی حجج اسلام آقایان: دکتر ابولفضل ساجدی و دکتر علی تبار با حضور جمعی از اساتید، محققان و دانش پژوهان، روز دوشنبه 4/10/1396 از ساعت 18 در سالن اندیشه مؤسسه امام خمینی(ره) برگزار می گردد.

گفتنی است حجت الاسلام و المسلمین بهنام ملک زاده مدیریت این کرسی را عهده دار می باشد.