سه شنبه: 29 اسفند 1402

شما اینجا هستید

نشست سی و چهارم‌؛ «انقلابی گری در حوزه و دانشگاه؛ چرا و چگونه؟»

    دبیرشورای مرکزی انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) از برگزاری سی و چهارمین نشست این انجمن با موضوع « انقلابی گری در حوزه و دانشگاه؛ چرا و چگونه ؟» خبر داد.

    حجت الاسلام دکتر علی مصباح در گفتگو با خبرنگار تبیین ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: فارغ التحصیلان در این نشست علاوه بر فرمایشات علامه مصباح، ازفرمایشات جناب آقای رحیم پور ازغدی بهره مند می شوند؛ همچنین در این نشست میزگردی با حضور آیت الله اعرافی مدیر حوزه علمیه قم و حجت الاسلام محمدیان رئیس دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، تشکیل خواهد شد.

    وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر دلیل تأکید بر انقلابی بودن و برگزاری چندین نشست با محوریت انقلابی بودن حوزه، اظهار داشت: انجمن فارغ التحصیلان از اساتید و فضلای فرهیخته هستند که علاوه بر جنبه های علمی، دل در گرو انقلاب دارند و سعی دارند،خط مستقیم اسلام ناب را به پرچمداری حضرت امام (ره) و رهبری دنبال کنند و دغدغه های رهبری را در چارچوب وظایف و امکانات موجود، رفع کنند. از سوی دیگر مدت طولانی است که رهبری بر انقلابی بودن و انقلابی ماندن دستگاه ها و نهاد های مختلف تأکید کرده و می کنند؛ یعنی ایشان حساسیت ویژه ای روی این مسأله دارند و شاید دلیل این حساسیت، خطراتی است که از داخل و خارج احساس می شود که رفته رفته چارچوب اصلی انقلاب در تفکرات افراد و مسئولان و برنامه ریزی ها و فرهنگ عمومی کشور تضعیف یا تحریف و یا نابود شود. لذا در نشست های قبلی در مورد انقلابی بودن و انقلابی ماندن در حوزه، متمرکز بودیم.

    وی افزود: اما باید توجه داشت که دانشگاه نیز به عنوان پایه و نهاد فرهنگساز در زمینه انقلابی گری، اهمیت زیادی دارد وبا توجه به ارتباطی که حوزه و دانشگاه با هم دارند، می توانند زمینه ای را ایجاد کنند که هم در تبیین ابعاد انقلابی گری و هم یافتن راه های آن و آسیب شناسی، با هم همکاری کرده تا زمینه های همکاری برای فرهنگسازی در جامعه ارائه شود و در زمینه تحقیقاتی و عملیاتی ازظرفیت دو نهاد بهره برده شود. مخصوصا این که فارغ التحصیلان مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، ارتباطات زیادی با دانشگاههای مختلف به عنوان استاد، عضو هیئت علمی و نظایر آن دارند ؛ لذا با دانشجویان، تعاملات زیادی دارند و این نشست می تواند با ارائه راهکار، زمینه شناخت وظیفه و عمل به آن را برای آن ها تسهیل کند.

    دبیر شورای مرکزی انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) اظهار داشت: انتظار از فاارغ التحصیلان این است که با حضور در این نشست، ضمن استفاده از رهنمود هایی که در خلال این فرمایشات به دست می آید، تصویری روشن از ظرفیت های حوزه برای تأثیرگذاری در این زمینه و آسیب های حوزه و دانشگاه  داشته باشند و به صورت فردی و گروهی در جهت تحقق اهداف و منویات رهبری قدم بردارند؛ البته اگر دوستان با توجه به این مسائل احساس وظیفه برای کارهای فردی و گروهی کنند، انجمن نیز سعی می کند تا کار، تشکیلاتی و گروهی شود و تأثیر بیشتری در جامعه داشته باشد.

    وی در پایان از دبیر اجرایی این انجمن و دست اندارکاران برگزاری نشست تقدیر و خاطر نشان کرد: با توجه به حساسیت موضوع و ظرفیت بالایی که انجمن برای تأثیر گذاری در سطح جامعه دارد، امیدواریم فارغ التحصیلان به صورت فعال شرکت کنند و ما را از نظرات و همکاری ها بهره مند کنند و در پیگیری این مقاصد کوشا باشند.

    گفتنی است نشست سی و چهارم انجمن فارغ التحصیلان بیست و چهارم آذرماه با دعای ندبه در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) آغاز خواهد شد و تا نزدیک ظهر ادامه خواهد داشت.

     

    لینک ثابت خبر: qabas.iki.ac.ir/node/5669

    آخرین اخبار

    موسسه امام خمینی

    «این مؤسسه‏ خوب، جامع و کامل می‌‏تواند از لحاظ تلاش پیگیر، خستگی‏‌ناپذیر، خالصانه و عالمانه الگویی برای حوزه باشد.»  مقام معظم رهبری در دیدار رئیس و اعضای هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره... ادامه

    سند چشم انداز

    چشم‌انداز مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با اميد به فضل الهي و عنايات ويژه حضرت ولي عصر(عج) و در پرتو کوشش عالمانه و تلاش متعهدانه همه ارکان و اعضا و پارسايي و پاکي مديران، استادان، محققان، دانش‌پژوهان و... ادامه