سه شنبه: 29 اسفند 1402

کرسی ترویجی «بررسی دیدگاه علامه طباطبایی درباره مشروعیت حکومت در عصر غیبت»

گروه تاریخ اندیشه معاصر مؤسسه امام خمینی(ره) با همکاری دبیرخانه کرسی ها، اقدام به برگزاری کرسی ترویجی با عنوان «بررسی دیدگاه علامه طباطبایی درباره مشروعیت حکومت در عصر غیبت» می نماید.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، این کرسی ترویجی با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی امیدی و نقد و بررسی حجج اسلام آقایان: دکتر عبدالله فتحی و دکتر ابوذر مظاهری از ساعت 18 روز شنبه 18/9/1396 در سالن اندیشه مؤسسه امام خمینی(ره) برگزار می شود.

گفتنی است مدیریت این کرسی بر عهده حجت الاسلام و المسلمین محمد بهمنی می باشد.