سه شنبه: 29 اسفند 1402

دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با علامه مصباح یزدی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، سردار غلامحسین غیب ‏پرور در روزهای آغازین ماه ربیع الاول و هفته مبارک بسیج روز پنج شنبه 2/9/1396 با حضرت علامه مصباح یزدی، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) دیدار و گزارشی از عملکرد جدید بسیج در یک سال اخیر ارائه کرد.

سردار غیب پرور با اشاره به پیروزی جبهه مقاومت گفت: این پیروزی اخیر که بسیار اعجاب آور و مانند یک معجزه بود را تبریک عرض می کنم. گروه های تکفیری شش سال به نام رسول گرامی اسلام جنایت های فراوانی کردند و افکار بسیار پلیدی در ذهن داشتند اما به واسطه هدایت حکیمانه رهبری و به برکت خون مطهر شهداء و هدایت علما و مرجعیت و استقامتی که در این مسیر شد، خداوند عالم مزد این کار را عطا فرمود اگرچه بعضی از شهدای ما پیکرشان هم برنگشت و ما مثل شهید محسن حججی ها در این راه دادیم.

وی با تبریک هفته بسیج یادآور شد: بسیج یک شجره مبارک و طیبّه ای است که توسط امام بزرگوار ما غرس شد و از معجزات انقلاب و یکی از ظرفیت های عظیمی است که در اختیار امت اسلام قرار گرفت.

رئیس بسیج مستضعفین تصریح کرد: ما در این یازده ماه اخیر که افتخار خدمت‏گذاری به بسیجیان عزیز را داشتیم، حرکتی را تحت عنوان اعتلای بسیج شروع کردیم و به دنبال اولویت ها رفتیم، بدین صورت که ما نیازمند به شناخت عمیق و آسیب شناسی مجدد و یک بازمهندسی جدید بودیم و اولویت هایمان را در دو حوزه مسائل فرهنگی و خدمت رسانی به مردم تشخیص دادیم.

سردار غیب پرور گفت: معاونت های مرتبط با فرهنگ را به عزیزان روحانی جوان و تحصیل کرده سپردیم و در موضوع مساجد که بحث مستقلی می طلبد، باید خیلی کار کنیم و متصل به حوزه های علمیه شویم.

وی با تأکید بر محور دوم با عنوان اولویت های خدمت رسانی به مردم گفت: این خدمت رسانی، حوزه های مختلفی دارد مانند ریزگردهای ایلام، خوزستان و گروه های جهادی که این گروه ها قبلا به صورت منطقه ای اعزام می شدند ولی در حال حاضر نیروهای جهادی یک منطقه جغرافیایی مشخص را به مدت 3 تا 5 سال تحویل می گیرند و تمام کار های مورد نیاز را در این مدت به اتمام می رسانند.

رئیس بسیج مستضعفین ادامه داد: ما ده هزار گروه داریم که در این گروه ها حدود هشتصد و ده هزار نفر مشغول به کار هستند و در حادثه زلزله کرمانشاه، سپاه و بسیج در ساعات اولیه حضور پیدا کردند که خدمت رسانی به روستاها برعهده بسیج و سپاه و امور شهر ها با ارتش بود.

سردار غیب پرور گفت: کارهای اورژانسی؛ آوار برداری، خیمه زدن، چادر زدن، پتو و آب رسانی بود و در مرحله بعد، کار 45 روزه تا دوماهه شروع می شود که مهم ترین آن  ایجاد سرپناه و مسکن برای این بندگان خدا می باشد و با شرایط بارانی کار پیچیده تر شده است.

رئیس بسیج مستضعفین اظهار داشت: مشکلات فراوان است، خیلی از خانه های مردم از بین رفته و زیرساخت ها دچار آسیب جدی شده‏‏ اند. این مصیبت و مرارتی که در مردم کرمانشاه به وجود آمد، باید التیام یابد و ما باید به داد آنان برسیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از کارهای بسیج در سراسر کشور، علاوه بر موضوع فرهنگی، خدمت رسانی و رسیدگی به محرومین، با موضوع آسیب های اجتماعی می باشد که در حاشیه شهرها مسائل اجتماعی و معضلات فراوانی وجود دارد و در این زمینه شرایط سختی داریم به ویژه در موضوع اعتیاد و طلاق و آن هم طلاق در 5 سال اول زندگی که آمار تکان دهنده ای است.

رئیس بسیج مستضعفین گفت: ما 325 محله را انتخاب کرده ایم و از مردم کمک می گیریم که در 187 شهر با الگوی مردم محور، جواب بگیریم و اوضاع را سر و سامان دهیم تا آمار طلاق و اعتیاد کاهش یابد و امیدواریم سال دیگر 1000 محله را تحت پوشش قرار دهیم و در عرصه فرهنگ و تعلیم و تربیت خدمت رسانی کنیم تا در آینده در موضوع اقتصاد مقاومتی، بنیه دفاعی و احیای مساجد هم کارهای موثری انجام دهیم.

گفتنی است در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین ادیانی مسئول عقیدتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بسیج و جمعی دیگر از روحانیون، پاسداران و بسیجیان حضور داشتند که از سخنرانی سردار غیب پرور و علامه مصباح یزدی بهره مند شدند.