سه شنبه: 29 اسفند 1402

دوره تربیت مدرس طرح ولایت

مرکز آموزش های آزاد مؤسسه امام خمینی(ره) به منظور تکمیل کادر اساتید طرح ولایت دانشجویان، طلاب، دبیران و ...، اقدام به برگزاری دوره تربیت مدرس می کند.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، ابا توجه به افزایش درخواست ها برای برگزاری دوره های طرح ولایت، مرکز آموزش های آزاد موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، به منظور تکمیل کادر اساتید طرح ولایت، دوره های تربیت مدرس طرح ولایت را برگزار می کند.

دروس دوره

این دوره شامل شش درس می باشد، که عبارتند از:

1.      معرفت شناسی

2.      خداشناسی

3.      انسان شناسی

4.      فلسفه اخلاق

5.      فلسفه حقوق

6.       فلسفه سیاست

مشخصات کلی دوره

این شش درس در سه نیم سال تحصیلی (هر نیم سال، هشت واحد درسی) برگزار می شود؛ به این صورت که در هر ترم دو درس و هر درس چهار واحد (دو واحد آموزشی و دو واحد کارگاهی) ارائه می شود. فراگیرانی که نتوانند دروس هر ترم را با موفقیت پشت سر بگذارند، باید در ترم چهارم جبران نمایند.

ترم اول این دوره از اوائل بهمن ماه آغاز می شود و تا قبل از ماه مبارک رمضان به پایان خواهد رسید.

با توجه به اینکه تمامی فراگیران این دوره از طلاب مدارس و مراکز مختلف هستند، کلاس ها در آخر هفته (هر درس در یک نیم روز به مدت چهار ساعت) برگزار می شود. اما اگر بتوان زمان مشترکی را در اواسط هفته هماهنگ نمود، مرکز آموزش های آزاد برای برگزاری کارگاه در آن زمان برنامه ریزی خواهد کرد.

شرایط پذیرش

حداقل مدرک ثبت نام در این دوره یکی از موارد زیر است:

1.      اتمام پایه 10 حوزه علمیه

2.      کارشناسی موسسه امام خمینی (ره) (حضوری)

3.      کارشناسی ارشد جامعه المصطفی

4.      سطح 3 حوزه علمیه خواهران

حداکثر سن متقاضی برای ثبت نام در این دوره 45 سال می باشد.

با توجه به ماهیت فلسفی مبانی اندیشه اسلامی، لازم است متقاضیان تدریس در این دوره ها به مباحث کلامی و فلسفی تسلط نسبی داشته باشند. برای احراز این تسلط، یک آزمون کتبی از متقاضیان به عمل می آید. پذیرفته شدگان این آزمون در مصاحبه علمی شرکت می نمایند. نتیجه مصاحبه علمی، تعیین می کند که متقاضی می تواند در دوره شرکت نماید یا خیر.

مدارک لازم برای ثبت نام

مدارک لازم برای ثبت نام در این دوره عبارتند از:

1.  تکمیل فرم های ثبت نام

یکی از فرم های ثبت نام، معرفی نامه یکی از اساتید سطوح عالی حوزه در زمینه فلسفه و کلام است.

2.  یک قطعه عکس 4*3

3.  فایل های مدارک زیر:

o       صفحات شناسنامه

o       کارت ملی

o       عکس 4*3

o       مدارک تحصیلی حوزوی و دانشگاهی

4. فیش واریزی 10.000 تومان به حساب 0108689592005 به نام آموزش های آزاد موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (متقاضیان می توانند به جای فیش واریزی، رسید کارت به کارت را ارائه نمایند.)

ثبت نام

زمان ثبت نام: 22/8/1396 تا 16/9/1396

مکان ثبت نام: قم، خیابان جمهوری اسلامی، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، طبقه همکف، مرکز آموزش های آزاد

برای کسب اطلاعات بیشتر با 32113639-025 تماس بگیرید.