سه شنبه: 29 اسفند 1402

اردوی توجیهی آموزشی دانش پژوهان مؤسسه امام خمینی(ره) در مشهد اردهال برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، دراین اردو که در تاریخ 19 و 20 مهر 1396 برگزار شد، مسئولان معاونت آموزش، قائم مقام شورای فقه و اصول، مدیر دفتر گزینش و مدیر دانش پژوهی، به تشریح فعالیت های آموزشی پؤوهشی، مقررات و اهداف علمی پژوهشی مؤسسه پرداختند و دانش پژوهان با برنامه ها و آیین نامه های آموزشی مؤسسه آشنا شدند..

در این اردو، دانش پژوهان بعد از زیارت مزار شریف علی ابن امام محمد باقر(ع)، از بیانات ارزشمند حجت الاسلام و المسلمین عباسی، امام جمعه موقت اردهال، درباره تاریخچه زندگی این امامزاده بهره مند شدند.

سخنرانی معاون آموزشی مؤسسه جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمدصادق موسوی نسب از دیگر برنامه های این اردو بود که ایشان ضمن اشاره به جایگاه علمی پژوهشی مؤسسه، خاطرنشان کرد: این جایگاه به برکت فداکاری های علامه آیت الله مصباح بدست آمده است و ما باید از این موقعیت در جهت پویایی علمی استفاده کنیم.

در ادامه دانش پژوهان هر گروه، با کارشناسان و اساتید مربوط به رشته خود، جلسه هم اندیشی برگزار کرده و بیش از پیش با رشته های مورد علاقه خود آشنا شدند و اساتید به پرسش های دانش پژوهان پاسخ دادند.

برنامه توجیهی آموزشی مؤسسه صبح روز پنج شنبه 20 مهر ادامه یافت و پس از پخش کلیپی از بیانات ارزشمند علامه مصباح یزدی درباره اخلاق، قرآن و فراگیری علم و دانش، جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای قاسمی، قائم مقام شورای فقه و اصول و مدیرگروه معارف اسلامی مؤسسه سخنرانی کرد و به مباحث معارف قرآن و ارزش آموختن مبانی قرآنی و فلسفه پرداخت و بعد از آن نیز حجت الاسلام و المسلمین عباسی، مدیر پذیرش به بیان مسائل مربوط به پذیرش پرداخت.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین سیدیان، مدیر امور آموزشی، مسائل مربوط به امور آموزشی را مطرح نمود و بعد از آن جناب آقای جمالی، رئیس اداره خدمات آموزشی، مطالب مفصلی را راجع به آیین نامه و قوانین و مقررات آموزشی بیان کرد و به سوالات دانش پژوهان پاسخ داد.

جناب آقای اسماعیلی، رئیس اداره امتحانات، از دیگر کارشناسان معاونت آموزشی بود که نکات امتحانی را توضیح داد و بعد از آن حجت الاسلام و المسلمین جلال آبادی، مدیر دانش پژوهی، مطالب و مسائل فرهنگی مربوط به دانش پژوهان را مطرح کرد و در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی ابوترابی، مدیر گزینش، مطالب ارزشمندی را درباره نحوه جذب دانش پژوهان در مؤسسه مطرح کرد.

سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی اردهالی، امام جمعه محترم اردهال کاشان، در قتلگاه حضرت سلطانعلی ابن امام محمد باقر(ع)، پایان بخش برنامه های فرهنگی و آموزشی اردوی دانش پژوهان بود.