اولین همایش بین المللی نظام فکری مقام معظم رهبری در گستره فرهنگ

اولین همایش بین المللی نظام فکری مقام معظم رهبری در گستره فرهنگ، به همت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه باهنر کرمان و با همکاری مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، این همایش در 7 محور: فرهنگ و مفاهیم فرهنگی، فرهنگ موجود و فرهنگ آرمانی، فعالیت های فرهنگی، هنجارها و ناهنجارهای فرهنگی، تکامل و اضمحلال فرهنگی، اقشار فرهنگی، فرهنگ و روابط بین الملل در تاریخ 16 و 17 اسفند ماه برگزار می شود .

علاقه مندان به شرکت در این همایش می توانند مقالات خود را تا تاریخ 12 بهمن ماه به آدرس: کرمان، میدان پژوهش، دانشگاه باهنر، گروه معارف اسلامی، ارسال نمایند.