سه شنبه: 29 اسفند 1402

پنج نفر از هجده شهيد مؤسسه امام خمینی(ره) از نزديکان آيت الله مصباح بودند

عضو هيأت علمي موسسه آموزشي پژوهشي امام خميني (ره) آيت الله مصباح يزدي را مشوق شاگردان خود در اعزام به جبهه ها توصيف کرد و گفت: پنج نفر از هجده شهيد اين مؤسسه از نزديکان آيت الله مصباح بودند.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، حجت الاسلام والمسلمين محمود نمازي عضو هيأت علمي موسسه آموزشي پژوهشي امام خميني (ره) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري رسا درباره توصيه ها و نظريات آيت الله مصباحي يزدي در زمان هشت سال دفاع مقدس درباره حضور يا عدم حضور شاگردان در عرصه دفاع از ميهن گفت: از سال 56 تا امروز شاگرد اين استاد برجسته حوزه علميه قم بوده ام، بنابراين با تمام نظرات وي درباره انقلاب و جنگ آشنا هستم.

حجت الاسلام والمسلمين نمازي شهيد عبدالله ميثمي را از شاگردان آيت الله مصباح يزدي برشمرد و ابراز داشت: شهيد ميثمي از بستگان نزديک بنده بود و نمايندگي حضرت امام در قرارگاه خاتم را نيز عهده دار شد؛ او که در مدرسه حقاني درس طلبگي را کسب مي کرد از جمله شاگردان استاد مصباح بود؛ شهيد شهاب از بيرجند و علي فرزين هم از شاگردان اين استاد بودند.

عضو هيأت علمي موسسه آموزشي پژوهشي امام خميني (ره) شهيد مصطفي رداني پور فرمانده لشکر امام حسين (ع) را نيز از شاگردان آيت الله مصباح برشمرد و ادامه داد: اين شهيد هم از بستگان نزديک بنده است که از تأييد حضور اين بزرگواران در جبهه ها توسط استاد مصباح خبر دارم؛ استاد نه تنها از حضور افراد ممانعت به عمل نمي آورد بلکه افرادي مانند شهيد مصطفي رداني پور و شهيد عبدالله ميثمي را در جبهه موثر مي ديدند را تشويق هم مي کرد.

وي از حضور شش باره خود در دفاع مقدس خبر داد و گفت: سال شصت به همراه سه نفر ديگر از شاگردان آيت الله مصباح يزدي آقايان حسين زاده، حجازي و دعايي (مدتي مسئول آموزش مدرسه باقر العلوم) در عمليات طريق القدس با فرماندهي شهيد رداني پور شرکت کرديم که به فتح تپه هاي نبئه منجر شد.

حجت الاسلام والمسلمين نمازي با اشاره به توجه زياد آيت الله مصباح يزدي به درس و بحث طلبگي توضيح داد: استاد به شاگردان توصيه و تأکيد مي کرد که در جنگ شرکت کنيد و بعد از انجام وظيفه خود به درس برگرديد؛ بنده هم به دليل همين سفارش استاد بود که در طول هشت سال جنگ تحميلي شش بار به جبهه مشرف شدم؛ البته اتفاقاً آن موقع دفتر تبليغات که متکفل اعزام طلاب به جنگ بود نيز چنين برنامه اي داشت؛ يعني مدت معيني طلاب مي رفتند و بر مي گشتند و اين روند تکرار مي شد.

عضو هيأت علمي موسسه آموزشي پژوهشي امام خميني (ره) از حضور برخي فرزندان آيت الله مصباح يزدي در دفاع مقدس خبر داد و ابراز داشت: من يادم هست استاد پسرش علي آقا را براي جنگ به اهواز فرستاد؛ در نهايت لازم به ذکر است که موسسه آموزشي، پژوهشي امام خميني (ره) هجده شهيد دارد که پنج نفر از آنان از اقوام يا دوستان بسيار نزديک آيت الله مصباح بود؛ بنابراين مشخص است اتهامات وارده به اين استاد حوزه از اغراض سياسي عده اي نشأت مي گيرد.