همایش بین المللی جایگاه اندیشه های فلسفی در گفت و گوهای فرهنگی ایران و جهان عرب

پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با همکاری مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی و برخی از مراکز علمی-پژوهشی دیگر و با حضور اندیشمندان ایران و جهان عرب، همایش بین‏ المللی «جایگاه اندیشه های فلسفی در گفت و گوهای فرهنگی ایران و جهان عرب » را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) این همایش با هدف بسط، تعامل و تقویت سهم اندیشمندان ایران و جهان عرب در مسیر حل چالش های موجود در مسیر روابط فرهنگی و به منظور پیدا کردن راه حل های مشترک جهت برون رفت از آن با گفت و گوهای فرهنگی برگزار می شود.

بنابراین پژوهشگران می توانند تا تاریخ 96.6.30 مقالات خود را به آدرس قم، خیابان صفائیه، چهار راه شهدا، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ارسال نمایند.

گفتنی است از صاحبان مقالات برتر جهت ارائه مقاله در همایش و پنل های تخصصی دعوت به عمل خواهد آمد و همچنین مقالاتی که بر اساس شیوه نامه های علمی-پژوهشی تدوین گردند، در «فصل نامه های علمی-پژوهشی» منتشر خواهند شد.