دولت با کمال اقتدار در برابر امريکا ايستادگي کند

عضو جامعه مدرسين، وظيفه دولت را اقدام عملي قاطع در برابر گستاخي هاي آمريکا دانست و گفت: دولتمردان بايد از رفتار خصمانه آمريکا درس عبرت بگيرند و خوش بين به دشمنان نباشند.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) آيت الله محمود رجبي عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري رسا، با تأکيد بر ضرورت مقابله قاطع با اقدامات خصمانه اخير آمريکا در وضع تحريم هاي جديد عليه ايران گفت: حضرت امام فرمودند که اگر در برابر دشمنان عقب نشيني کنيم آنها جلوتر خواهند آمد.

وي افزود: اين يک منطق ديني است و از فرهنگ ديني بر مي آيد که در برابر دشمن بايد قاطع ايستاد و مقاومت کرد و متناسب با رفتارهاي آن آماده مقابله به مثل بود، وظيفه مسؤولان اين است که با وجود بعضا کوتاهي در برابر زياده خواهي هاي استکبار جهاني برخوردي کاملا قاطع داشته باشند.

قائم مقام مؤسسه امام خميني(ره) با بيان اين که استکبار جهاني تمام پل هاي پشت سر خود را خراب کرده و به هيچ چيز پايبند نيست، اظهار داشت: خوي استکباري آمريکا براي همه جهان روشن شده و بايد با کمال اقتدار متناسب با نظام و مردم با توطئه دشمن مقابله جدي شود.

وي ادامه داد: در گفتار، طرح مسأله در مجامع بين المللي و اقدام عملي در برابر اين توطئه بايد با قاطعيت برخورد کرد، بايد اين موضوع درسي باشد که در تعاملات با ديگر کشورهاي 1+5 هوشياري وجود داشته و مراقب باشند آن ها به گونه اي ديگر توطئه انجام ندهند.

آيت الله رجبي با بيان اين که برخي از کشورهاي اروپايي به طرق ديگري با وضع تعرفه هاي بالاي گمرکي جلوي صادرات را مي گيرند و عملا مانع تراشي مي کنند، ابراز داشت: دولتمردان بايد از رفتار خصمانه آمريکا درس عبرت بگيرند و خوش بين به دشمنان اسلام نباشند.

وي عنوان کرد: قرآن صريحا مي فرمايد دشمنان به هيچ پيماني در برابر مسلمانان پايبند نخواهند بود، کارها بايد با چنين ديدگاهي باشد و بر اساس دستور قرآن بايد با کفار به شدت برخورد کرد تا درس عبرتي براي ديگران و کشورهاي ديگر باشد و بدانند که اگر چنين رفتارهايي داشته باشند با پاسخ قاطعي مواجه هستند.

عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم خاطرنشان کرد: مجلس شوراي اسلامي هم مسؤوليت دارد و بايد دقت هاي لازم را داشته باشد، دولت بايد با قاطعيتکار همه جانبه انجام دهد و صرفا با اعلام مواضع و بيانيه نباشد بلکه در مقام عمل بايد آنچه که توان دارند را به کار بگيرند تا جلوي زياده خواهي استکبار جهاني گرفته شود.