تبلیغ کاندید اصلح یک وظیفه شرعی است

به گزارش روابط عمومی به نثل از تبیین، حجت الاسلام دکتر بی ریا در میزگرد سی و سومین نشست انجمن فارغ التحصیلان موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) با اشاره به حدیثی از پیامبر (ص) انتخابات را به اسلام تشبیه نموده و تصریح کرد: همانگونه که درباره اسلام در گام اول باید اسلام را خوب شناخت در بحث انتخابات نیز باید اصلح را بشناسیم.

عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی (ره) یکی از وظایف علماء و روحانیون را معرفی اسلام به دیگران نام برد و گفت: یک نکته مهم در انتخاب اصلح ، معرفی و شناساندن اصلح به مردم می باشد و با توجه به اینکه دشمنان در پی  تخریب اصلح هستند وظیفه برای معرفی او چند برابر می شود.

وی با بیان اینکه نظرسنجی دلیلی برای حمایت و یا عدم حمایت از کاندید اصلح نمی باشد، ادامه داد: بعضی افراد به اشتباه و یا به عمد به دنبال نظرسنجی می باشند .

دکتر بی ریا داشتن جاذبه و دافعه باهم را برای کاندید اصلح لازم دانست و گفت: باید از همان نقطه که دشمن مشغول به تخریب است ما تبلیغ نماییم و الان دشمن می خواهد قاطعیت کاندید اصلح را به عنوان نقطه منفی معرفی کند و ما باید آنرا به عنوان نقطه مثبت به جامعه معرفی نمائیم.

وی در ادامه به این سوال که  بین اصلحی که رای ندارد و صالحی که مقبول است وظیفه چیست و باید کدام را انتخاب کرد، گفت: نظر سنجی ها یک شاخص می باشند و نظر و رای مردم مربوط به قانع سازی آنها و خوب معرفی کردن اصلح میباشد و کسانی که توانایی دارند باید به وظیفه شرعی خود که همان معرفی اصلح می باشد بپردازند تا زمینه سازی برای رای آوری کاندید اصلح صورت بگیرد.