نبايد به نام مؤسسه از فرد خاصي حمايت شود

گزارش فعاليت انجمن فارغ التحصيلان توسط دبير كل شوراي مركزي

به گزارش روابط عمومی مؤسسه به نقل از تبین، دبير كل اين انجمن در سي و سومين نشست انجمن فارغ التحصيلان با اشاره به اينكه شرايط و محدوديتهاي موجود، سبب شد تا تمركز بيشتري بر فضاي مجازي داشته باشيم ادامه داد: فارغ التحصيلان مي توانند از طريق فضاي مجازي با انجمن در ارتباط باشند و تحقيقات، فعاليتها و نظرات خود را انتقال دهند. هرچند مي پذيريم كه آنچه مورد انتظار است هنوز محقق نشده است وي با اشاره به اينكه برنامه ريزي هايي در شورا انجام شده تا سايت تبيين كامل تر شود، ادامه داد در كنار اين برخي از دوستان نيز بصورت خودجوش فعاليت هايي در فضاي مجازي انجام داده اند و در پيام رسان سروش و تلگرام كانال¬هايي با عنوان «دوستان مصباح» براه انداختند از اين فعاليتهاي خودجوش استقبال مي كنيم.

دكتر مصباح افزود: با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري سعي شده حتي از پيام رسانهاي داخلي نيز استفاده شود تا هم كار پيش برود و هم فرهنگ سازي شود.

وي با اشاره به اينكه فعاليت هاي جمعي باعث تأثيري بيشتري مي شود اظهار داشت: انتظار مي رود دوستاني كه در زمينه هاي مختلفي كه مشغول كار هستند با سايت تبيين همكاري كنند. چراكه اميد است با توجه به پشتوانه فكري مؤسسه سايت تبيين به سايت مرجع در علوم انساني – اسلامي تبديل شود.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به موضوع نشست انجمن فارغ التحصيلان اظهار داشت: نشست سي و سوم انجمن فارغ التحصيلان با توجه به شرايط فعلي و نقش فارغ التحصيلان و نخبگان در تبيين مباني علمي و ارزشها به انتخاب اصلح، شاخص ها، مراتب و اولويت ها اختصاص يافت.

وي ادامه داد: چيزي كه براي انتخاب اصلح لازم است برايندي از امور لازميست كه براي تصدي پست به كار مي آيد كه در اين نشست به تبيين علمي آنها پرداخته مي شود.

دبیر کل انجمن فارغ التحصلان موسسه در ادامه در میزگرد شرکت کرد و به طور خلاصه درباره بحث انتخابات به ارائه نظر خود پرداخت.

دكتر علي مصباح در ميزگرد علمي سي و سومين نشست انجمن فارغ التحصيلان اظهار داشت: نبايد به بهانه اينكه چهره ي علمي يا عضو هيأت علمي هستيم كار در امور سياسي و موضع گيري را پايين تر از شأن خود بدانيم و از وظيفه شانه خالي كنيم بلكه توصيه امام(ره) بر اين بوده است كه در سياست دخالت داشته باشيم و روشنگري كنيم.

وي ادامه داد: البته بايد توجه داشت حيثيت و شخصيت فرد منتسب به مؤسسه امام(ره) با وظيفه سياسي هر فرد بايد تفكيك شود و نبايد به نام مؤسسه از فرد خاصي حمايت شود. لذا رياست محترم مؤسسه نهي كرده اند كه از امكانات مؤسسه در اين راه هزينه شود. آري به عنوان مؤسسه مي توان ويژگيهاي اصلح را بيان كرد،‌ اما حق ندارند به نام مؤسسه شخصي خاصي حمايت كنند.