شنبه: 1 ارديبهشت 1403

راه رسیدن به پیشرفت و عدالت، ایستادگی و مقاومت است

عضو جامعه مدرسین در جمع شیعیان الجزایر: جمهوری اسلامی ایران مرحله ای از مراحل تاریخ اسلام است و امکان جدایی سرزمین ایران از پیکر اسلام وجود ندارد.

آیت الله عباس کعبی شامگاه شنبه در دیدار جمعی از شیعیان الجزایر در سالن جلسات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اظهارداشت: جمهوری اسلامی امتداد نهضت پیامبر(ص) است و امت اسلامی در طی تاریخ مراحل متعددی را طی کرده اند و این اشتباه است که انقلاب ایران را با انقلاب فرانسه، نیکاراگوئه و حتی بیداری اسلامی مقایسه می کنند.
    عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: شروع انقلاب ما چه از نظر رهبری، مردم و نخبگان در حقیقت مجسّم کردن تاریخ اسلام بوده است، بطوریکه تاریخ اسلام دارای مراحلی است که مرحله اول آن تاسیس بود که به مدت 23 سال به طول انجامید .
    نویسنده کتاب «حقوق بین‌الملل اسلامی » ادامه داد: مرحله دوم استقرار و حفاظت از اسلام نبوی بود که همیشه محافظت مهمتر از تاسیس است، چرا که نیازمند تلاش های فراوانی است و معتقدیم که حافظ اسلام امام علی علیه الاسلام می باشد.
    آیت الله کعبی بیان داشت: مرحله سوم تاریخ اسلام مرحله ثبات و غفلت از انحطاط است و سپس عصر بازگشت به اسلام و اصلاح نامیده می شود.
    استاد حوزه علمیه اظهارداشت: در این مرحله همه چیز در اسلام قابل پیشرفت است یعنی هر آنچه نیاز داریم را می توانیم به دست آوریم ، اقدامات افرادی مانند سید جمالدین اسدآبادی و محمد عبده در همین راستا بود، بطوریکه معتقد بودند، راه حل رسیدن به پیشرفت و عدالت و آزادی در اسلام  ایستادگی و مقاومت است و در همین زمان بود که انقلاب به وقوع پیوست و این مرحله در حقیقت همان مرحله چهارم است که در این زمان علمای مصلح بزرگی وجود داشتند که به دنبال این جواب بودند که پیشرفت غرب و عقب ماندگی مسلمانان در چیست؟
    عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: در این رویارویی انقلاب اسلامی ایران با رهبری امام خمینی(ره) و حمایت مردمی رقم خورد و نهضت جهانی امام خمینی(ره) با پایان عمر استبداد و استکبار شکل گرفت.
    وی اظهارداشت: اسم کشور الجزایر همیشه یادآور جهاد،‌مقاومت ایستادگی بر ضد استکبار، استعمار و استبداد است و ما همیشه شاهد شور انقلاب جوانان این کشور آفریقایی بوده ایم.