پنجشنبه: 6 ارديبهشت 1403

شما اینجا هستید

برکات فراوان این مؤسسه به برکت و عنایت آیت الله مصباح است

    آیت الله جوادی آملی خاطرنشان کرد: امیدواریم ذات اقدس الهی بر ما منت بگذارد، اشراف آیت الله مصباح را بیشتر کند، ایشان را حفظ کند و به ایشان سلامتی عنایت کند تا این مؤسسه پربرکت را با رونق بیشتر طوری که معهد اساتید باشد و در سایه آن علما و فضلا و دانشمندان تربیت شوند، اداره کنند.

    به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، آیت الله رجبی، قائم مقام ریاست مؤسسه و جمعی از معاونین با حضرت آیت الله جوادی آملی «حفظه الله» دیدار و گفت و گو کردند.

    حضرت آیت الله جوادی آملی در ابتدای این دیدار ضمن خیر مقدم به مسئولین مؤسسه، اظهار داشت: دستاوردها و برکات فراوان این مؤسسه به برکت و عنایت آیت الله مصباح است.

    ایشان با تقسیم علم به علم دراسه و علم وراثه یادآور شد: باید طوری در زمینه علمی تلاش کرد که ثمره آن به ارث بردن علم از گذشتگان و به ارث گذاشتن آن برای تربیت نسل بعد باشد.

    آیت الله جوادی آملی با اشاره به اینکه هر دو نوع تعلیم باید محور کار ما باشد، خاطرنشان کرد: در سفارشات معصومین علیهم السلام به شاگردانشان نیز، توصیه به وراثت علم مشهود است.

    ایشان با بیان این­که مؤسسه امام خمینی (ره) یکی از موسسات پربرکت می باشد تاکید کرد: فعالیت های علمی ما نیز باید براساس ملاک الهی در آیه شریفه «والله انبتکم من الارض نباتا» باشد، یعنی باید طوری عمل کنیم که ثمره این تلاش های علمی چند برابر در اختیار دیگران قرار گیرد.

    آیت الله جوادی یادآور شد: یک کشاورز محصولات خود را به سه بخش تقسیم می کند؛ بخشی برای کشت سال بعد نگه می دارد، قسمتی را برای مصرف سالانه خود کنار می گذارد و مازاد را به فروش می رساند.

    ایشان تصریح کرد: در فعالیت های علمی نیز باید این سه محور مورد توجه قرار گیرد، ما باید تعدادی از نخبگان علمی خود را برای تربیت نسل بعد علمی حفظ کنیم.

    علامه جوادی آملی ضمن انتقاد از نهال فروشی در عرصه علمی اظهار داشت: جامعه حوزوی ما برای تربیت نسل علمی آینده که بتواند جایگزین ستون های علمی حوزه شود، برنامه ریزی ندارد و ما متاسفانه کمبود افراد شاخصی مانند شیخ انصاری ، علامه طباطبایی، شهید مطهری و ... را در چند دهه اخیر در هریک از عرصه های علمی حوزه احساس می کنیم.

    ایشان در بخش بعدی سخنان خود به ضرورت پویایی در علوم حوزوی اشاره کرد و یادآور شد: در عرصه های علمی باید کلام همه دانشمندان بیان شود، مورد نقد و بررسی قرار گیرد تا زمینه رشد علمی فراهم گردد.

    وی با بیان این­که شبهه، شر بالعرض و خیر بالذات است، افزود: توجه به شبهات، تحقیق و بررسی دقیق آن و تلاش علمی در جهت پاسخ­گویی منطقی و صحیح آن باعث پویایی و رشد علمی می گردد.

    آیت الله جوادی آملی با اشاره به مشکلات جامعه مسلمانان اظهار داشت: این­که ما می بینیم تفکرات انحرافی و التقاطی بین مسلمانان به وجود آمده، به اسم مسلمان خون مسلمان دیگری ریخته می شود، تفکر وهابی و داعش جولان می دهد، این­ها به خاطر کم توجهی به عرصه های کلامی و فلسفی در حوزه است.

    ایشان در پایان این دیدار، ضمن شکرگذاری از تلاش صورت گرفته در مؤسسه، یادآور شد: امیدواریم ذات اقدس الهی بر ما منت بگذارد، اشراف آیت الله مصباح را بیشتر کند، ایشان را حفظ کند و به ایشان سلامتی عنایت کند تا این مؤسسه پربرکت را با رونق بیشتر طوری که معهد اساتید باشد و در سایه آن علما و فضلا و دانشمندان تربیت شوند، اداره کنند.

    لینک ثابت خبر: qabas.iki.ac.ir/node/5102

    آخرین اخبار

    موسسه امام خمینی

    «این مؤسسه‏ خوب، جامع و کامل می‌‏تواند از لحاظ تلاش پیگیر، خستگی‏‌ناپذیر، خالصانه و عالمانه الگویی برای حوزه باشد.»  مقام معظم رهبری در دیدار رئیس و اعضای هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره... ادامه

    سند چشم انداز

    چشم‌انداز مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با اميد به فضل الهي و عنايات ويژه حضرت ولي عصر(عج) و در پرتو کوشش عالمانه و تلاش متعهدانه همه ارکان و اعضا و پارسايي و پاکي مديران، استادان، محققان، دانش‌پژوهان و... ادامه