حضور انتشارات مؤسسه امام خمینی (ره) در جشنواره قرآن و عترت

انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با حضور در نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی سی امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان، مورد استقبال چشمگیر شرکت کنندگان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، سید سعید اشرقی مسئول غرفه انتشارت مؤسسه امام خمینی (ره) گفت: بیش از 150 عنوان کتاب در زمینه های مختلف از جمله علوم قرآنی، کتب مشاوره ای-تربیتی و نرم افزارهای علمی در این غرفه در معرض دید قرارگرفته است.

اشراقی افزود: کتاب «حکیمانه ترین حکومت» جدیدترین اثر علامه مصباح به علاوه بخشی از مجموعه آثار علامه مصباح نیز در این غرفه عرضه می شود.

مسئول غرفه انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: شرکت کنندگان در این جشنواره از غرفه مؤسسه بخوبی استقبال کرده اند.