جمعه: 7 ارديبهشت 1403

آغاز سال تحصیلی جدید در مؤسسه امام خمینی

مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید (95-94) مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با سخنرانی حضرت آیت‏الله حسینی بوشهری مدیر محترم حوزه‏های علمیه در مؤسسه امام خمینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید با سخنرانی ارزشمند مدیر محترم حوزه‏های علمیه، حضرت آیت‏الله حسینی بوشهری عصر روز چهارشنبه 18/6/94 در تالار مؤسسه امام خمینی(ره) برگزار شد.

مراسم افتتاحیه مؤسسه با تلاوت آیاتی از کلام‏الله مجید آغاز گردید و در ادامه، با پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و کلیپی از فرمایشات حضرت آیت‏الله مصباح یزدی و اساتید محترم درباره ارزش علم و دانش و خودسازی و تزکیه نفس ادامه یافت.

آیت‏الله حسینی بوشهری در فرازی از بیانات ارزشمند خود اظهار داشت : این مرکز [ مؤسسه امام خمینی] از نظر قدمت بر بسیاری از مراکزی که بعدا تأسیس شده است سبقت دارد؛ آن هم با نظر یک عالم فرهیخته برجسته.

وی در ادامه افزود: این که انسان زیرنظر یک عالمی با این ویژگی‏ها درس بخواند، خود همین توفیقات انسان را فراوان می‏کند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمدصادق موسوی نسب معاون محترم آموزشی مؤسسه نیز به وظیفه مؤسسه درباره اسلامی‏سازی علوم انسانی و پاسخگویی به شبهات در این زمینه اشاره کرد و اظهار داشت مؤسسه یک نهاد حوزوی است و بخشی از رسالت حوزه را انجام می‏دهد.

در پایان ‏ ، اسامی دانش‏پژوهان جدید الورود به مؤسسه به نام‏های آقایان 1_ راجا مصطفي حيدر 2_ محمد سیاهکالی مرادی 3_سید عباس حسینی که رتبه‏های برتر را در آزمون ورودی کسب نموده‏اند قرائت شد تا جوایز ارزشمندی به آنان تقدیم گردد.

گفتنی است این مراسم با حضور جمعی از اساتید، علما و دانش‏پژوهان محترم مؤسسه در سالن اجتماعات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) از ساعت 30/17 عصر روز چهارشنبه برگزار شد.