سه شنبه: 4 ارديبهشت 1403

انتشار کتاب‌شناسي توصيفي فلسفه اخلاق (جلد دوم)

جلد دوم کتاب شناسی فلسفه اخلاق منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پزوهشی امام خمینی(ره)،جلد دوم کتاب فلسفه اخلاق  به مأخذشناسي توصيفي مقالات فلسفه اخلاق پرداخته است.

فلسفة اخلاق، دانشي نوبنياد است که به‌عنوان رشته‌اي مستقل پيشينه‌اي دراز ندارد؛ اما بررسي مسائل و مباحث آن در جهان غرب به يونان باستان باز مي‌گردد. در جهان اسلام، علاوه بر آموزه‌هاي وحياني، مسائل اين علم در برخي از مهم‌ترين منابع دانش‌هاي بنيادين ديني مانند فلسفه، کلام، اصول فقه و اخلاق قابل بازيابي هستند.

همچنين بخشي از مجموعة کتاب‌شناسي‌هاي علوم عقلي اسلامي که در اين مرکز تهيه شده است به فلسفه‌هاي مضاف اختصاص دارد که در ميان آنها نيز کتاب‌شناسي فلسفة اخلاق در جلد بيستم وجود دارد.