جمعه: 7 ارديبهشت 1403

فرهنگ پویا در سامانه اشتراک نشریات کشور

نشریه فرهنگ پویا را از طریق سامانه اشتراک نشریات کشور(http://eshterak.ir) با تخفیف 50٪ و ارسال رایگان به درب منزل، می‏توانید تهیه کنید.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع‏رسانی روابط عمومی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، نشریه فرهنگ پویا بعنوان فصلنامه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی به همت دفتر پژوهش‏های فرهنگی با مدیر مسئولی حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید احمد رهنمایی تا بیست‏نهمین شماره آن منتشر شده است.

فصلنامه فرهنگ پویا در مهرماه 1382 در بوستان مطبوعات شکفت و از روز شکفتن تاکنون، در موضوعات متنوع، مباحث و مقالات ارزشمندى براى دانشجویان و دانش‏پژوهان جوان دانشگاه و حوزه به ارمغان آورده است. این مجموعه بیشتر بر آن است تا تحلیل‏ها و راه‏کارهاى دقیقى را از جریان‏هاى سیاسى و فرهنگى جامعه ارائه دهد و با بهره‏گیرى از آثار نویسندگان متعهد و جوان حوزه و دانشگاه، نسل امروز را با موضوعات مختلف فرهنگى، اجتماعى آشنا ساخته و تا حد امکان پاسخگوی شبهات پیرامون آن باشد.این نشریه از سوی دفتر پژوهش‌های فرهنگی، یکی از مراکز وابسته به مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، مخاطبان خود را از میان دانشجویان و طلاب جوان مى‏جوید و با زبان فارسى در گستره بین‌المللى منتشر مى‏شود. تاکنون 9 پیش شماره و 29 شماره از این نشریه به زیور طبع آراسته شده است.

نشریه فرهنگ پویا را از طریق سامانه اشتراک نشریات کشور(http://eshterak.ir) با تخفیف 50٪ و ارسال رایگان به درب منزل، می‏توانید تهیه کنید و مشترک شوید.

لیست موضوعا نشریه فرهنگ پویا

شماره نشريه