جمعه: 7 ارديبهشت 1403

راه اندازی سامانه درخواست امور فرهنگی

به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی روابط عمومی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، سامانه هماهنگی فعالیت های فوق برنامه موسسه، به‏منظور تسهیل دریافت درخواست‏ها و بررسی موضوع و ارجاع آن به مسئولان مربوط، راه‏اندازی شد. اصل اطلاعیه این سامانه به شرح زیر می‏باشد:

سلام

ورود شما به درگاه برخط واحد هماهنگي فعاليت‌هاي فوق برنامة مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني قدس‌سره را خيرمقدم مي‌گوييم. اين درگاه واسطه ميان شما با بخش‌هاي مختلف مؤسسه است و به منظور تسهيل دريافت درخواست‌هاي شما براي انواع برنامه‌هاي علمي‌-‌فرهنگي طراحي شده است تا با توجه به خواست شما و وظايف بخش‌هاي مختلف مؤسسه، آنها را به واحدهاي مربوط ارجاع دهد. اين بخش‌ها شامل معاونت فرهنگي و تربيتي، دانشگاه مجازي معارف اسلامي، و روابط بين الملل، مديريت آموزش‌هاي آزاد، انجمن فارغ‌التحصيلان، دفتر پژوهش‌هاي فرهنگي، و كانون طلوع مي‌شوند.
    به منظور تسريع در ارائة درخواست و دريافت پاسخ خود، مراحل زير را با دقت درنظر بگيريد.

1. لطفا نوع درخواست خود را با توجه به تعاريفي که ارائه مي‌شود به دقت انتخاب فرماييد.
    2. اطلاعات خواسته شده در فرم‌ها را با دقت و به‌طور کامل پر کنيد.
    3. پس از ثبت درخواست، کد ره‌گيري را تا حصول نتيجه حفظ کنيد.
    4. اگر دربارة فرم‌ها و درگاه حاضر، سؤال، انتقاد يا پيشنهادي داريد، اين واحد آماده پاسخگويي است.