پنجشنبه: 9 فروردين 1403

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی (غیر طلاب) در سال 1394

مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با استعانت از خداوند متعال و در ظل توجهات حضرت ولی عصر – عجل الله تعالی فرجه الشریف- همانند سال‌های گذشته نسبت به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی و از بین داوطلبان خواهر و برادر واجد شرایط اقدام به پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) می‌نماید.

بنابراین کلیه داوطلبان آزمون سراسری اعم از کسانی در آزمون سراسری سال 1394 ثبت نام نموده اند لکن در جلسه آزمون غایب بوده اند و یا مجاز به انتخاب رشته نشده اند، می‌توانند براساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) نسبت به انتخاب رشته براساس جدول زیر اقدام کنند. (برای آگاهی از جزئیات این نوع پذیرش به دفترچه راهنماي ثبت نام و انتخاب رشته براي پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، دانشگاه پيام نور و مؤسسات آموزش عالي غير انتفاعي (مرداد 1394) مراجعه فرمایید.)

توجه: کلیه مراحل انتخاب رشته و اعلام نتایج از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org انجام می‌گردد که داوطلبان لازم است از 05/05/1394 تا10/05/1394 منحصرا از طریق سایت مذکور نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

جدول شماره1کد رشته‌های موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در آزمون سراسری سال 1394

کد رشته

عنوان رشته

گروه آزمایشی

ظرفیت

جنسیت پذیرش

نوع دوره

علوم انسانی

24

علوم ریاضی و فنی

24

علوم تجربی

72

مجازی (الکترونیکی)

شرايط و ضوابط دانشگاه مجازی امام خمینی (ره) وابسته به مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)  قم

شرایط عمومی:

• داوطلبان بايد واجد شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي شماره 1 آزمون سراسري سال 1394 باشند.
    • داوطلبان مرد از نظر مقررات وظيفه عمومي که در دفترچه راهنماي شماره 1 آزمون سراسري سال 1394 درج شده، نبايد منعي داشته باشند.
    • دانشجویان می‌توانند پس از پایان تحصیلات خود در مقطع کارشناسی، تحصیلات خود را بر اساس ضوابط آموزش عالی کشور در مقاطع بالاتر ادامه دهند.
    • توجه: داوطلبان واجد شرایطی که دارای حداقل یکی از مدارک زیر باشند، می‏توانند ثبت نام کنند:
    1. پیش دانشگاهی نظام جدید
    2. دیپلم نظام قدیم (چهار سال متوسطه)
    3. دیپلم + سطح یک حوزه علمیه
    4. مدرک کاردانی (دیپلمه های کار و دانش و فنی حرفه ‏ای فقط در صورتی می‏توانند ثبت نام نمایند که یا مدرک کاردانی داشته باشند و یا یک پیش دانشگاهی در رشته دیگر داشته باشند)

شرایط اختصاصی:

1) در حال حاضر تحصیل در مقطع کارشناسی این موسسه فقط به صورت مجازی امکان­پذیر است. 2) دوره‌های آموزش مجازی بر پایه استفاده از آموزش‌های الکترونیکی است که دانشجو ضمن بهره‌مندی از امکانات آموزش مجازی (کلاس آنلاین و آفلاین) از کتب، جزوات و بسته‌های آموزشی نیز بهره‌مند می‌گردد. 3) مؤسسه با توجه به آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های وزارت علوم نسبت به برگزاری کلاس‌های رفع اشکال اقدام می‌کند. 4) امتحانات پایان نیمسال به صورت حضوری برگزار می‌شود و امکانات خوابگاهی فقط در شهر مقدس قم و در صورت درخواست دانشجویان و پرداخت هزینه‌های خوابگاه توسط دانشجو برقرار است. 5) رعایت کامل حجاب برتر (چادر) برای بانوان و شئونات اسلامی و پوشش مناسب برای آقایان در کلیه محیط‌های آموزشی و اداری مؤسسه الزامی است. 6) پذیرفته‌شدگان ملزم به رعایت کلیه قوانین و مقررات آموزشی و انضباطی وزارت علوم و موسسه می‌باشند. 7) دانشجویان پسر پذیرفته‌شده با رعايت مقررات وظيفه عمومي از معافيت تحصيلي بهره‌مند می‌شوند. 8) پذيرفته­شدگان ملزم به پرداخت شهريه­ ثابت به مبلغ 000/000/2ريال و شهريه متغير به ازاي هر واحد 000/120ريال مي باشند. 9) شهريه ثابت و متغير به صورت سالانه و با تصويب هیئت‌رئیسه مؤسسه افزايش مي­يابد و حداکثر نرخ افزايش سالانه، متناسب با افزايش شهريه مراکز آموزش عالی مشابه خواهد بود. 10) دانشجويان در صورت دارا بودن شرايط مندرج در جدول ذیل از تخفيف شهريه برخوردار خواهند بود. ميزان و چگونگي اعمال تخفيف شهريه مطابق آیین‌نامه داخلي دانشگاه خواهد بود. 11) تخفيف­هاي موجود در جدول ذيل تا سقف 50 درصد براي آن دسته از دانشجوياني است که شهريه آن‌ها توسط نهادها يا مؤسسات حمايتي پرداخت نمي­گردد.

جدول میزان تخفیف شهریه در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)

رديف

شرح وضعيت

مورد