سه شنبه: 4 ارديبهشت 1403

تجلیل از استاد علامه مصباح یزدی در نشست سالانه اساتید طرح ولایت

به همت مدیریت آموزش‏های آزاد موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع‏رسانی روابط عمومی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) نشست سالانه اساتید طرح ولایت با سخنرانی استاد فرزانه حضرت علامه مصباح یزدی صبح روز شنبه 23 خردادماه 1394 در تالار موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد.

در نشست سالانه اساتید طرح ولایت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید صادق موسوی نسب، معاون محترم آموزشی موسسه سخرانی کرد و به بررسی روش معرفتی در شیوه‏های تربیتی اشاره نمود و آن را تبیین کرد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر صفدر الهی‏راد، مدیر آموزش‏های آزاد موسسه امام خمینی(ره) هم گزارشی از اهمیت طرح ولایت ارائه و تصریح کرد: طرح ولایت به تعبیر مقام معظم رهبری«بنیان سازی است» که ایجاد نظام فکری و چارچوب نظری اندیشه اسلامی مهمترین هدف آن است.

وی افزود: تحلیل صحیح نظام‏های اجتماعی مبتنی بر اندیشه بنیادین است و بر همین اساس برای حل مسائل فرهنگی کشور چاره‏ای جز تقویت مبانی اندیشه اسلامی نیست.

الهی راد در ادامه اظهار داشت: با این‏که طرح ولایت به مباحث معرفتی و فلسفی می‏پردازد؛ اما آثار بصیرتی و تربیتی و اخلاقی قابل توجهی دارد و این نشان دهنده آن است که طرح ولایت در حوزه‏های مختلف مربوط به انسان واقعا کاربردی می‏باشد.

در پایان این نشست که با حضور اساتید محترم، به مناسبت بیستمین سال برگزاری طرح ولایت در تالار موسسه برگزار شد، حجت‏الاسلام و المسلمین دکتر سید احمد فقیهی به نمایندگی از اساتید طرح ولایت از استاد علامه حضرت آیت‏الله مصباح یزدی قدردانی کرد و لوح تقدیر را به ایشان تقدیم نمود.

حجت الاسلام و المسلمین فقیهی در تجلیل از مقام شامخ حضرت علامه مصباح یزدی به فعالیت‏های آموزشی استاد، در موسسه در راه حق اشاره کرد و گفت: استاد مصباح یزدی چهل سال قبل در موسسه در راه حق حضور یافت و اتاقی قرض گرفت تا کلاسی تشکیل دهند و با الطاف و عنایت‏های حضرت معصومه(س) و امام زمان(عج) کارهای آموزشی به تشکیل موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و برگزاری دوره‏های آموزشی طرح ولایت انجامید که پشتوانه اینها به بیش از 40 سال قبل مربوط می‏شود.

فقیهی تصریح کرد: طرح ولایت حدود 20 سال قبل از سال 75 آغاز شد یعنی برخی از فرماندهان سپاه از آقا خواستند که کاری انجام شود و حضرت آقا فرمودند: از آقای مصباح بپرسید و از ایشان نظر بخواهید که بعد از آن با حضور فعال و ارزشمند حضرت علامه مصباح یزدی و برخی از اساتید، با تشکیل کلاس‏ها عملا طرح ولایت آغاز گردید.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید احمد فقیهی در ادامه نشست سالانه طرح ولایت به قرائت متن «تقدیرنامه» که از زبان اساتید طرح ولایت به رشته تحریر در آمده بود، پرداخت و مطالب آن را که بسیار ارزشمند و پر از احساس و قدردانی و تجلیل از علامه مصباح یزدی بود زمزمه کرد.

در پایان مراسم به برخی از اساتید برتر و منتخب در دوره طرح ولایت، حجج اسلام آقایان دکتر سید احمد فقیهی، دکتر مجتبی مصباح، دکتر محمد جعفری هرندی، دکتر نادعلی علی نیا خطیر، دکتر حامد حسینیان، دکتر مهدی طاهری، دکتر مسعود راعی و دکتر عبدالله محمدی لوح تقدیر و هدایایی تقدیم شد.