شاخص‏های مذاکره ایده آل از منظر امام و رهبری

به همت گروه علوم سیاسی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) همایش «شاخص‏های مذاکره ایده آل از منظر امام و رهبری» برگزار می‏گردد.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع‏رسانی روابط عمومی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) همایش شاخص‏های مذاکره ایده آل از منظر امام و رهبری روز یکشنبه 10/3/94 از ساعت 18 در تالار موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی برگزار می‏گردد.

در این همایش دکتر منوچهر محمدی، مدیرگروه علوم سیاسی موسسه و مشاور سابق وزیر امور خارجه، دکتر حسن بهشتی‏پور مدیر سابق شبکه العالم و دکتر سید یاسر جبرئیلی معاون پژوهشی خبرگزاری فارس در سخنرانی‏هایشان، شاخص‏های مذاکره ایده‏آل از منظر امام و رهبری را بررسی خواهند کرد و نظرات خود را ارائه خواهند نمود.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدجواد نوروزی عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) نیز در این همایش حضور خواهند داشت و علاوه بر سخنرانی در میزگرد علمی با حضور سخنرانان محترم به بررسی بیشتر موضوع خواهند پرداخت.

گفتنی است علاوه بر این همایش، گروه علوم سیاسی موسسه امام خمینی(ره) روز یکشنبه 20/2/94 همایش «تاثیر مذاکرات هسته‏ای بر روابط بین‏الملل» را نیز برگزار نموده است.