شنبه: 8 ارديبهشت 1403

آیت الله صدیقی: سازشکار با دشمن، ایمان ندارد

به گزارش  روابط عمومي موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) به نقل از تبيين، آیت الله صدیقی در بیست و نهمین نشست انجمن فارغ التحصیلان  این مؤسسه با بیان این که انبیاء آمده اند تا مردم را از بندگی طاغوت برهانند و به بندگی الله دعوت نمایند، اظهار داشت: در بین انبیاء رسالت حضرت محمد (ص) رسالت جهانی است و همه زمان ها و مکان ها را فرا می گیرد.
    امام جمعه موقت تهران با اشاره به این که بعد از اتمام حجت نسبت بشریت، مردم به دو گروه جبهه موحد و جبهه کافر تقسیم می شوند، اظهار داشت: نقطه تقابل بین حق و باطل از همین جا آغاز می شود و لذا اسلام جامعه اسلامی را به آماده کردن قوه قهریه مکلف کرده است؛ این تشریع جهاد و تکلیف به تجهیز قوا، در واقع برای آزمودن بندگان و تشخیص ممتازهاست؛ چرا که خداوند برای مقابله با دشمنانش نیازی به بندگان ندارد، او عزیز و شکست ناپذیر است، اما می خواهد تا بندگانش رشد کنند.

وی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم خاطر نشان کرد: قدم اول در برخورد با دشمن ، آمادگی با تجهیزات نظامی است؛ حتی برای آن حد و مرزی نیز وجود ندارد، بلکه خداوند می خواهد که هر آنچه مؤمنان توان دارند خود را از نظر تجهیزات تقویت کنند تا در دل دشمن ایجاد رعب کند.
    آیت الله صدیقی با بیان این که اگر بخواهیم جنگی واقع نشود، باید اقتدار داشته باشیم، اظهار داشت: در صورت اقتدار است که دشمن جرأت نمی کند دست از پا خطا کند.
    وی اصل هوشیاری و غافل نبودن از توطئه های دشمنان را از اصول حاکم در جامعه اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: مادامی که دشمن جبهه مقابله را رها نکرده و در حال آماده کردن خویش است، جامعه اسلامی نباید کسب اقتدار را رها کند؛ چرا که شکی نیست که برخورد منفعلانه، شکست قطعی را در پی دارد.
    آیت الله صدیقی با بیان این که اصل نفرت و اجتناب از دشمن، از اصول تربیتی است که ریشه سیاسی دارد، افزود: به قدری اجتناب از کفار مهم است که خداوند حتی بیان می کند که مبادا به خاطر عدم رونق اقتصادی، وسوسه شوید تا با کفار رابطه برقرار کنید؛ چرا که عزت شما مهم تر از داد و ستد و نفع بردن است.
    وی با اشاره به آیاتی از سوره مجادله اظهار داشت: ابراز دوستی با دشمنان، با ایمان به خدا و آخرت، منافات دارد؛ لذا طبق فرمایش قرآن تنها کسانی که با دشمن خدا دوستی نمی کنند، حزب الله هستند که خداوند آن ها را یاری می کند و افرادی که اهل سازش و دوستی با دشمنان هستند، به خدا و روز قیامت، باور ندارند.
    امام جمعه موقت تهران با بیان این که ایمان حصاری است که دشمن با وجود آن نمی تواند به دایره مؤمنین وارد شود، خاطر نشان کرد: کلی ترین، حاکم ترین و عزت بخش ترین قاعده در اسلام، نفی تسلط کافرین بر مؤمنین است و همین قاعده نشان می دهد که رابطه با کفار، چگونه باید باشد؟
    وی با اشاره به این که حاکم بودن این قاعده در جای جای فقه نیز نمود یافته است، خاطر نشان کرد: بر این اساس هر عقد و قراردادی که سلطه کافران را به همراه داشته باشد، طبق آیه قرآن شرعی نیست. لذا مذاکرات هسته ای که در جریان است نیز اگر منتج به قراردادی شود که به نوعی سلطه کافر وجود داشته باشد، غیر شرعی است؛ حتی هر نوع حرکتی که تحمیلی از ناحیه دشمن باشد و جلوی رشد و ترقی و پیشرفت نظامی، اقتصادی و فرهنگی ما را بگیرد، مشروعیت ندارد و هیچ مسلمانی حق تمکین به چنین قانونی را نخواهد داشت.
    گفتنی است بیست و نهمین نشست انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، 25 اردیبهشت ماه در سالن همایش های این مؤسسه برگزار شد.