چهارشنبه: 5 ارديبهشت 1403

همایش «تأثیر مذاکرات هسته‌ای بر روابط بین‌الملل» برگزار شد

به گزارش مرکز خبر و اطلاع‌رسانی روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، همایش «تأثیر مذاکرات هسته‌ای بر روابط بین‌الملل» با حضور اساتید محترم و کارشناسان مسایل روابط بین‌الملل عصر روز یکشنبه 20/2/94 از ساعت 17 در تالار مؤسسه امام خمینی(ره) برگزار گردید.

این همایش با سخنرانی، میزگرد علمی و جلسة پرسش و پاسخ با حضور اساتید محترم آقایان دکترابراهیم متقی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، دکتر ناصر هادیان (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران) دکتر فؤاد ایزدی (عضو هیئت علمی دانشکده مطالعات جهان) و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمدجواد نوروزی (عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)) برگزار شد و اساتید محترم به نقد و بررسی مسایل پرداختند و نظرات کارشناسی خود را دربارة تأثیر مذاکرات هسته‌ای بر روابط بین‌الملل ارائه نمودند.

این همایش با هدف روشنگری ابعاد علمی تأثیر مذاکرات هسته‌ای بر روابط بین‌الملل برگزار گردید تا ابعاد مختلف مذاکرات هسته‌ای و تأثیر آن بر روابط بین‌الملل برای اقشار مختلف جامعه بیش از پیش روشن شود و اساتید محترم ابعاد مختلف موضوع را شکافته و تشریح نمایند تا احتمالات مختلف در شرایط توفیق یا شکست مذاکرات معلوم گردد و جامعه در مقابل سناریوهای احتمالی پیش‌رو آماده‌تر باشند.