پنجشنبه: 30 فروردين 1403

خاطره ننه آقا را در خانه خوبان جدید بخوانید

شماره 74 و 75 ویژه نامه خانه خوبان، ویژه اسفند 93 و فروردین 94 منتشر شد

در ویژه نامه 74 و 75 که در یک جلد منتشر شده است، موضوعاتی با عناوین « خود شهید آمده بود»، «پیراهنی با  گل های قرمز»، «زن گل است»، «چند خبر غیر معتبر»، «خلف و ناخلف» و« کاج های سمی وارداتی» درج شده است.
    هم چنین می توان به « خاطرات ننه آقا» به عنوان یکی دیگر از عناوین این نوشتار اشاره کرد.

به عنوان نمونه در این بخش که شامل خاطراتی از خانم دکتر خالقی از مادریزرگ خویش است، در یکی از خاطراتش آمده است:

تا بابام خدا بیامرز زنده بود، ننه آقا که ساکن سبزوار و شهرستان ششتمد بود، زمستان ها را به تهران می آمد و معمولا تا تابستان پیش ما می ماند. بعد از تصادف بابام که منجر به مرگش شد، هم این قاعده برقرار بود. گاهی به شوخی مامانم خدابیامرز می گفت « اگر سیر شوهر نشدیم، سیر مادر شوهر شدیم». ننه آقا در سال 1386 در سن حدود صد و خورده ای از دنیا رفت یا به قول خودش مثل پر سبک شد و پر زد و رفت. یکی از ویژگی های ننه آقا گزیده گویی بود. خاطرم هست یک بار کارت عروسی یکی از اقوام ننه آقا را آوردند که مراسم در یک هتل پنج ستاره بود. با توجه به سن ننه آقا، من شروع به توضیح فضای هتل کردم و نحوه پذیرائی و تنوع غذاهایی که با آن از میهمانان پذیرائی می شود. هنوز به قیمت هایی که در آن زمان برای چنین میهمانی باید پرداخت می شد نرسیده بودم که ننه آقا بلند شد و به اعتراض گفت : « چه خرج های مستراح آباد کنی!»
    برای خواندن سایر خاطرات و هم چنین بهره مندی از سایر مطالب خانوادگی، شماره 74 و 75 خانه خوبان را که در یک جلد منتشر شده است، تهیه نمائید.
    علاقمندان برای تهیه این شماره از نشریه خانه خوبان می توانند به فروشگاه محصولات فرهنگی واقع در طبقه اول مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) ( مقابل نماز خانه ) مراجعه نمایند.