جمعه: 7 ارديبهشت 1403

تودیع و معارفه مدیر مرکز آموزش مجازی و مدیر دفتر ارزیابی برنامه ریزی آموزشی

همزمان با جلسه مشترک معاون آموزشی موسسه امام خمینی با کارکنان معاونت آموزش و مرکز آموزش مجازی و نیمه حضوری، جلسه تودیع و معارفه مدیر مرکز آموزش مجازی و نیمه حضوری و مدیر دفتر ارزیابی و برنامه ریزی آموزشی برگزار شد.

به گزارش مرکز خبرواطلاع رسانی روابط عمومی موسسه آموزشی وپژوهشی امام خمینی(ره)، با جابجایی دو مدیر مرکز آموزش مجازی و نیمه حضوری وابسته به موسسه امام خمینی(ره) و مدیر دفتر ارزیابی و برنامه ریزی آموزشی جلسه تودیع و معارفه با حضور قائم مقام محترم ریاست موسسه امام خمینی و معاون آموزشی موسسه برگزار شد و از زحمات چندساله حجت الاسلام و المسلمین محسن تنها مدیر کل مرکز آموزش مجازی نیمه حضوری موسسه و حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد حسین  طاهری آکردی تجلیل شد.

در این مراسم که با تقدیم لوح تقدیر و یادبود از سوی کارکنان مرکز آموزش مجازی و نیمه حضوری (دانشگاه فرهنگ و معارف اسلامی) به حجت الاسلام و المسلمین تنها همراه بود، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد حسین طاهری آکردی به عنوان مدیر جدید مرکز آموزشی مجازی و نیمه حضوری موسسه و حجت الاسلام والمسلمین محسن تنها، به عنوان مدیر جدید دفتر ارزیابی و برنامه ریزی موسسه معرفی شدند.

آیت الله رجبی قائم مقام موسسه و حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید صادق موسوی نسب  معاون آموزشی موسسه در جلسه تودیع و معارفه آقایان طاهری آکردی و محسن تنها با قدردانی از زحمات چندین ساله هر دو مدیر در انجام امور محوله و به منظور استفاده بیشتر از تجربه های آنها بر اساس نظر کارشناسی برای پیشبرد اهداف موسسه این جابجایی را لازم دانستند و از طرح و تلاش های هر دو بزرگوار تشکر کردند.

گفتنی است این مراسم تودیع و معارفه روز چهارشنبه 13/12/93 در جلسه مشترک معاونت آموزش و مرکز آموزش مجازی و نیمه حضوری موسسه (دانشگاه فرهنگ و معارف اسلامی) با حضور قائم مقام ریاست موسسه و معاون آموزشی موسسه برگزار گردید.