پنجشنبه: 30 فروردين 1403

آزمون پذيرش مقطع کارشناسي مؤسسه در 13 رشته علوم انساني برگزار مي گردد

به گزارش مرکز خبر و اطلاع‌رساني روابط عمومي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره)، حجت الاسلام و المسلمين مهدي عباسي، مديريت پذيرش در گفت‌وگو با قبس از برگزاري آزمون پذيرش دانش‌پژوه براي مقطع کارشناسي خبر داد.

وي افزود: مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) براساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فنآوري با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور از بین برادران و خواهران طلبه رسمی حوزه هاي علمیه، جهت تحصیل در علوم انسانی در مقطع کارشناسی (دوره هاي حضوري ویژة برادران و نیمه حضوري ویژة برادران و خواهران) براي سال تحصیلی 95  1394 دانش پژوه می پذیرد.

حجت الاسلام مهدي عباسي با اشاره به اينکه آزمون ورودي کارشناسي در 13 رشته علوم انساني برگزار مي شود، ‌يادآور شد: پذيرش دانش‌پژوه مقطع کارشناسي ويژه طلاب سطح يک حوزه ‌هاي علميه در رشته هاي معارف اسلامي و اخلاق، ادیان، اقتصاد، تاریخ، حقوق، فلسفه، کلام، مدیریت، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، علوم‌تربیتی، علوم‌سیاسی و علوم‌قرآنی برگزار مي گردد.

وي افزود: اتمام سطح يک حوزه علميه، اشتغال رسمي به تحصيل در حوزه، موفقيت در آزمون کتبي و مصاحبه از شرايط اختصاص پذيرش در آزمون ورودي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) مي باشد.

مديريت پذيرش با بيان مواد و منابع آزمون اظهار داشت: مواد و منابع آزمون پذيرش کارشناسي شامل؛ فقه (شرح لمعه ابواب: طهارت، صلاة، متاجر،اجاره،نکاح)، اصول فقه (اصول الفقه(مرحوم مظفر) جلد 1)، منطق (المنطق(مرحوم مظفر) 2)، ادبیات عرب (در حد سطح یک حوزه)، ادبیات فارسی (بربال قلم) و زبان انگلیسی (مقدماتی) مي باشد.

وي يادآور شد: ظرفیت در هر رشته در دوره حضوري حداقل 15 نفر و حد اکثر 20 نفر و در دوره نیمه حضوري حداکثر 30 نفر مي باشد و متقاضیان برادر دوره حضوري می توانند قم یا یکی از واحدهاي آموزشی موسسه در شهرستان‌هاي اصفهان، تهران، زنجان و آران وبیدگل را براي تحصیل انتخاب نمایند.

حجت الاسلام مهدي عباسي با اشاره به زمان و نحوه ثبت نام آزمون ورودي کارشناسي خاطرنشان کرد: داوطلبان شرکت در آزمون مي‌توانند تا تاريخ 10/12/93 با مراجعه به سامانه http://paziresh.iki.ac.ir ثبت‌نام نمايند.

ضمنا زمان برگزاري آزمون جمعه 28 فروردين 1394 مي باشد و داطلبان جهت کسب اطلاعات بيشتر مي توانند دفترچه آزمون را در سامانه پذيرش مؤسسه دريافت نمايند.

تلفن‌هاي تماس با مديريت پذيرش قم: 32113618- 32113628