پنجشنبه: 6 ارديبهشت 1403

انتشار اولین شماره از نشریه علمی تخصصی «آفاق اندیشه» به زبان انگلیسی

اولین شماره از مجله علمی تخصصی «آفاق اندیشه» به همت انجمن آفاق و به قلم فارغ‌التحصیلان خارج از کشور مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به زبان انگلیسی منتشر شد که به مباحث اخلاقی و خانواده پرداخته است.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالحسن حقانی مدیر امور بین الملل مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در مصاحبه با مرکز خبر روابط عمومی موسسه اظهار داشت: برخی از اساتید موسسه در طول سالیان سال برای تکمیل تحصیلات علمی در کشورهای مختلف جهان مانند امریکا، انگلستان، کانادا، اتریش، هلند و ... اعزام شده اند که پس از اتمام تحصیلات با موفقیت به موسسه بازگشته‌اند.

وی در ادامه افزود: به دنبال این اعزام و بازگشت این عزیزان، انجمن فارغ التحصیلان خارج از کشور در موسسه به نام انجمن آفاق تشکیل شد تا آنها نسبت به برنامه های علمی و آینده موسسه هم اندیشی بیشتری داشته باشند و بتوانند خدمت بهتری را به جامعه علمی ارائه نمایند.

مدیر امور بین‌الملل در ادامه خاطر نشان کرد یکی از تصمیماتی که در «انجمن آفاق» موسسه اتخاذ شد، انتشار مجله‌ای با نام انگلیسی horizons of thought «آفاق فکر» می‌باشد. فعلا محتوای این مجله علمی - تخصصی مثل مجله «معرفت» در موسسه است که در کنار آن معرفت فلسفی، معرفت اخلاقی، معرفت اقتصادی و ... وجود دارد این مجله فعلا موضوعات مختلف را چاپ و منتشر می‌کند.

مدیر مسئول نشریه «انجمن آفاق» گفت: اولین شماره از این نشریه که به همت انجمن آفاق و به قلم فارغ التحصیلان خارج از کشور موسسه نوشته شده به مباحث اخلاقی و خانواده پرداخته است که امیدواریم بتوانیم به زودی دومین شماره را هم به چاپ برسانیم.

وی در ادامه افزود: نشریه انجمن آفاق دوفصلنامه است و امیدواریم که با عنایت الهی و با کمک اساتید بزرگوار و مقاله‌های ارزشمند بر غنا و محتوای این نشریه روز به روز افزوده شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین حقانی اظهار داشت در اولین شماره از نشریه آفاق فکر نویسندگان در مقاله‌های خود به موضوعاتی مانند:

فضای سایبر در تنظیم سبک زندگی خانوادگی، رابطه دین و اخلاق، تاثیر اسلام بر تمدن اروپایی، مهارت‌های سازگاری در خانواده از منظر اسلام، عقلانی سازی به مثابه سکولارسازی، اسلام به نحوی مصلحت جویانه اخلاقی و به نحوی اخلاقی مصلحت‌جویانه، پرداخته اند.

مدیر امور بین‌الملل موسسه در پایان افزود: مدیر مسئول این نشریه حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر ابوالحسن حقانی، دبیر علمی حجت‌الاسلام و المسلمین آقای دکتر سید احمد رهنمایی و نویسندگان این شماره آقایان حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر علی مصباح، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر ابوالفضل ساجدی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمود نمازی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سید احمد رهنمایی، جناب آقای دکتر محمد فنایی و جناب آقای دکتر یوسف دانشور می‌باشند.