پنجشنبه: 9 فروردين 1403

سيماي سرافرازان

«سيماي سرافرازان»، اثر جديد حضرت آيت‌الله مصباح يزدي است که به‌تازگي جلد نخست آن به زيور طبع آراسته شده است.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی روابط عمومی موسسه امام خمینی به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني آثار حضرت آيت‌الله مصباح يزدي، جلد نخست کتاب سيماي سرافرازان منتشر شد. اين کتاب بخشي از مباحث اخلاقي علامه مصباح است كه به ترسيم ويژگي‌هاي شيعيان واقعي و مؤمنان راستين به عنوان نمونه‌هاي عيني و الگوهاي شايسته بندگي خداوند مي‌پردازد.
    از ميان گفتارهاي 29‌گانه اين کتاب، 8گفتار آغازين آن به بررسي رواياتي درباره خصلت‌ها و ويژگي‌هاي مؤمنان و شيعيان واقعي مي‌پردازد. سرفصل‌هايي چون: نقش ايمان و كفر در سعادت و شقاوت انسان، انگيزه‌هاي ادعاي ايمان و اسلام، ضرورت گسترش آموزه‌هاي اهل‌بيت‌عليهم‌السلام در جامعه، راه رهايي از تباهي و فساد، ضرورت رسيدگي شيعيان به يك‌ديگر... عمده‌ترين مباحث اين بخش از كتاب است.
    در گفتارهاي بعد نيز، قسمت اول از خطبه امير مؤمنان‌عليه‌السلام درباره ويژگي‌ها و نشانه‌هاي شيعيان و پرهيزکاران، معروف به خطبه متقين، براساس روايت نوف بکالي شرح و تبيين مي‌شود.
    سرفصل‌هايي چون: ويژگي‌هاي مهم شيعه واقعي، بازشناسي عرفان حقيقي از عرفان كاذب، بازشناسي رابطه دين و اخلاق، جايگاه راستگويي و درست‌كرداري در معارف اسلامي، شكوه عبادت و بندگي نزد شيعيان، شيعيان واقعي و مشاهده فراسوي دنيا، و برنامه‌هاي روزانه و شبانه شيعيان از جمله مباحثي است که در بخش دوم اين کتاب شرح و توضيح داده شده است.
    گفتني است جلد اول کتاب «سیمای سرافرازان» به همت انتشارات مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) در 488 صفحه با قطع وزيري منتشر شده و علاقمندان مي‌توانند اين كتاب را از نمايندگي‌هاي اين انتشارات و كتاب‌فروشي‌هاي معتبر تهيه كنند.