فروش اينترنتي نرم‌افزار «مشکات»، مجموعه آثار حضرت آيت‌الله مصباح يزدي

دوستداران فرهنگ و معارف اسلامي مي‌توانند نرم‌افزار «مشكات» را از پايگاه اطلاع‌رساني آثار آيت‌الله مصباح يزدي ـ‌مد ظله‌ـ تهيه كنند.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع‌رساني آثار حضرت آيت ‌الله مصباح يزدي، اين نرم‌افزار مشتمل بر متن کامل 68 جلد از كتاب‌هاي حضرت آيت‌الله مصباح يزدي در موضوعات تفسير و علوم قرآن، شرح روايات و سيره معصومان، فلسفه و منطق، كلام و فلسفه دين، اخلاق و عرفان، مديريت، علوم سياسي، حقوق و مسايل اجتماعي و فرهنگي است، كه پيش از اين منتشر شده است.

نرم‌افزار «مشكات» كه در آن مجموعه آثار مكتوب و غير مكتوب علامه مصباح يزدي ارايه شده، در 4 بخش: آثار نوشتاري، آثار گفتاري، نگارخانه و امکانات پژوهشي و در قالبي زيبا و جذاب سامان يافته است.

علاقمندان مي‌توانند در اين نرم‌افزار از طريق درخت موضوعات يا فهرست الفبايي به متن کامل 68 جلد از کتاب‌‌هاي حضرت استاد در موضوعات تفسير و علوم قرآن، شرح روايات و سيره معصومان، فلسفه و منطق، كلام و فلسفه دين، اخلاق و عرفان، مديريت، علوم سياسي، حقوق و مسايل اجتماعي و فرهنگي است، كه پيش از اين منتشر شده دسترسي داشته باشند.

بيش از شش گيگابايت از آثار گفتاري اين استاد حوزه علميه قم بخش ديگري از محتواي اين نرم‌افزار است كه در بخش‌هاي سخنراني، مصاحبه، مناظره، پرسش‌ و پاسخ، ميزگرد و دروس ارايه شده است. زندگي‌نامه، مجموعه‌اي از تصاوير و 8 قطعه فيلم از برنامه‌هاي حضرت استاد از بخش‌هاي ديگر اين نرم‌افزار است.

آشنايي با ساختار درختي موضوعات کتاب‌ها، مطالعه همزمان 5 کتاب، جست‌وجوي ساده و پيشرفته در محدوده‌هاي تمام کتب، کتاب خاص و يا يک فصل از يک کتاب، امکان ثبت نشانه، حاشيه و يادداشت، امکان کپي و چاپ متن و نيز امکان ارسال يادداشت‌هاي شخصي به NotePad و Word از جمله امکانات پژوهشي اين نرم‌افزار است.

همراه با اين نرم‌افزار كتابخانه همراه «مشكات» نيز براي استفاده در تلفن‌هاي همراه در اختيار علاقمندان قرار مي‌گيرد.

براي تسهيل دسترسي علاقمندان به نرم‌افزار «مشکات»، امكان خريد آن از طريق اين پايگاه فراهم شده است.