شما اینجا هستید
تهیه نقشه جامع پژوهش، رویکرد معاونت پژوهش
تهیه نقشه جامع پژوهش، رویکرد معاونت پژوهش
حجت الاسلام والمسلمین دکتر بیریا، معاون پژوهش مؤسسه در گفتگو با قبس، عمقبخشی و دستیابی به هدفمندی دقیقتر و حرکت در راستای نقشه جامع پژوهشی را رویکرد پژوهشی این معاونت، در سال تحصیلی جدید برشمرد.
به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی روابط عمومی حجت الاسلام والمسلمین دکتر بیریا، ضمن تبریک سال تحصیلی جدید، خاطرنشان کرد: علیرغم تلاش گروه های پژوهشی در رسیدن به برنامه های پنجساله هر گروه، بعضا شاهد انحراف مسیر این برنامهها هستیم و از طرف دیگر وقتی این برنامههای پنجساله را کنار هم میگذاریم، باید به شکل نقشه جامع و واحدی در یک جهت حرکت کنند، که تاکنون تحقق نیافته است، ما تلاش داریم که آن نقشه جامع را انشاءالله ترسیم کنیم.
وی افزود: تلاش می شود با استفاده از تمام ظرفیت های اجرایی و مدیریتی و انسجام بیشتر، فعالیت های پژوهشی را به سمت ارتقاء در کیفیت سوق دهیم.
معاون پژوهشي مؤسسه با اشاره به برخی از برنامه های این معاونت در سال جدید، اظهار داشت: نشریات تخصصی مؤسسه از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است و سعی می کنیم در سال جدید در جهت رشد کیفی مقالات و سطح علمی آنان عنایت ویژه صورت گیرد.
وی اضافه کرد: ارتباط بيشتر و منظم تر با کارگروههای پژوهشی و گروههای علمی مؤسسه، اطلاعرسانی و تبادل پیشنهادات برای رسیدن به تفاهمهای بیشتر در زمینه طراحی و برنامهریزی جامع، از جمله اهداف معاونت پژوهش است.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر بیریا با اشاره به مسأله نشستهای پژوهشی، یادآور شد: هدفمان این است که نشستها را طوری طراحی و اجرا کنیم که از نظر کیفیت و محتوا در سطحي قوي تر قرار گیرد.
وی تأکید کرد: در همه بخشها تلاش خواهیم کرد که نقش ما بهعنوان یک کاتالیزور و یک تندکننده، همراه با حفظ کیفیت و ارتقاء، به بهترین شکل ایفا شود و با ارتباط دادن مجموعه پژوهشهای انجام شده در تمام گروهها، نقشه اهداف علمی و پژوهشی مؤسسه در یک جهت واحد قرار گیرد و پاسخگوی نیاز علمی و اسلامی جامعه باشد.
معاون پژوهشي مؤسسه، تلاش برای تکمیل ابزار پژوهش را یکی از اهداف و مأموریتهای اصلی پژوهشی برشمرد و خاطرنشان کرد: باید فضا و زمینهای را ایجاد کنیم که دانشپژوهان و پژوهشگران بتوانند هرچه سادهتر به خواسته های علمی مورد نیاز خود دست یابند و با هزینه زمانی کمتر بتوانند آن مواد علمی را با هم ترکیب کنند، که فراهم کردن نمایههای کارآمد، برای مقالات و کتابها، به شکل موضوعی یکی از این امکانات می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر بیریا از برگزاری تور آشنایی با کتابخانه سخن گفت و افزود: تلاش داریم برنامه تور آشنایی با کتابخانه را طراحی کنیم، به این معنی که اگر کسی بخواهد از کتابخانه استفاده کند، با سیستم و سامانه کتابخانه و امکانات آن آشنا شود. به عنوان مثال اگر به دنبال نوشتن موضوعی است و میخواهد کتابها و مقالات مربوطه را پیدا کند، از چه راهی باید برود و چه راههای سادهتری وجود دارد. این در حقیقت کارگاهی است که در کنار آشنایی با فضای کتابخانه، افراد را با راه استفاده سريع و بهينه از آن نیز آشنا می سازد.
- برای ارسال دیدگاه وارد شوید.
آخرین اخبار
- 1 از 5
- بعدی