چهارشنبه: 29 فروردين 1403

حضور پررنگ مؤسسه در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با 4 غرفه

به گزارش مرکز خبر و اطلاع‌رسانی روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین شکروی با اشاره به حضور فعال موسسه آموزشي و پژوهشي امام خمینی (ره) در نمايشگاه بين المللي قرآن کريم در تهران خاطرنشان کرد: مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با 4 غرفه در اين نمايشگاه حضور فعال داشت.

وی یادآور شد: يك غرفه در بخش مكتوب نمايشگاه است كه مخصوص كتاب و ديگر آثار مؤسسه بوده و محصولات مؤسسه در اين غرفه به فروش مي رسد.

مدیر روابط عمومی اضافه کرد: غرفه بخش حوزوي بيشتر منعكس كننده فعاليت هاي قرآني مؤسسه بود كه در اين غرفه 70 عنوان کتاب مربوط به پژوهش هاي قرآني اين مؤسسه و همچنين پايان نامه هاي برتر پژوهش هاي قرآني در معرض ديد عموم قرار داده شد و همچنین نرم افزارهاي قرآني توليد شده در رابطه با علوم قرآني نیز ارائه شد.

وی اظهار داشت: يك غرفه هم در بخش تحول علوم انساني در نظر گرفته شد و فعاليت هاي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) در رابطه با علوم انساني و حدود يكصد جلد از آثار چاپ شده در این غرفه به نمايش گذاشته شد.

حجت الاسلام شكروي خاطرنشان کرد: در بیستمین نمایشگاه قرآنی، براي اولين بار يك غرفه در بخش خانواده اختصاص داده شد که فعاليت هاي مركز مشاوره و امور خانواده مؤسسه و دست آوردهاي اين مركز در آن نمايش داده شد.

وي با بيان اينكه همه كتابهاي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) شاخص هستند و غالبا در مجامع علمي و جشنواره هاي مختلف رتبه آورده و به عنوان كتاب برتر شناخته شده اند، افزود: از کتاب های ممتاز این دوره، كتاب " در كوچه هاي آفتاب" بود كه در واقع برگرفته از كتاب " در جستجوي عرفان اسلامي " علامه مصباح يزدي مي باشد.

حجت الاسلام شكروي همچنين به كتاب «قرآن در آينه تاريخ» و كتاب «آموزه‏هاي حديثي و شيوه هاي رهيافت به آن » اشاره كرد و آنها را به عنوان جديدترين كتاب هاي چاپ شده معرفي كرد.