آزمون ورودي کارشناسي و کارشناسي ارشد مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) صبح جمعه برگزار شد؛

آزمون ورودي دوره کارشناسي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) جهت سال تحصيلي 92-91 ويژه خواهران و برادران طلبه در قم و 5مرکز استان کشور، صبح جمعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)، آزمون ورودي دوره کارشناسي با ثبت نام پيش از 3300نفر در سه نقطه شهر مقدس قم و 5مرکز استان تهران، بجنورد، کرمان، اردبيل و اصفهان، ساعت 8صبح روز جمعه برگزار شد.
    پذيرفته شدگان پس از کسب امتياز لازم در آزمون ورودي و مصاحبه، مي‌توانند در رشته معارف اسلامي با يکي از 13 گرايش علوم انساني در زمينه اخلاق، اديان، اقتصاد، تاريخ، جامعه شناسي، حقوق، روان شناسي، علوم تربيتي، علوم سياسي، علوم قرآني، فلسفه، کلام و مديريت، تحصيل کنند. خواهران طلبه فقط مي‌توانند در دوره نيمه حضوري به تحصيلات خود ادامه دهند.
    اعطاي دانشنامه رسمي کارشناسي (مورد تأييد وزارت علوم) معارف اسلامي با يکي از گرايش‌هاي فوق‌الذکر به فارغ‌التحصيلان، تحصيل‌ رايگان و کمک هزينه تحصيلي، از مزاياي اين دوره تحصيلي است.
    همچنين آزمون کارشناسي ارشد، ويژه دانش‌پژوهان فارغ التحصيل کارشناسي مؤسسه امام خميني(ره) روز گذشته ـ جمعه ـ در قم برگزار شد.