آيت‌الله مصباح: نعمت انقلاب اسلامي شمه‌اي از فيوضات حضرت معصومه (س) است

عضو خبرگان رهبري تصريح کرد: همه اين آثار، بركات و بيداري امروز ملت‌هاي مسلمان، تنها قطره‌اي از درياي بي‌كران فيوضات كريمه اهل بيت(س) بوده و همه شيعيان و مسلمانان از وجود پرنور ايشان بهره‌مند مي‌شوند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني آثار آيت‌الله مصباح، ايشان در مراسم اختتاميه پنجمين جشنواره فرهنگي و هنري کريمه اهل‌بيت که در تاريخ پنج‌شنبه، 21مهرماه در مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) برگزار شد با اشاره به برکات وجود حضرت معصومه (س) خاطر نشان کرد: ما حقيقت اين بزرگواران را نمي‌توانيم بشناسيم و معرفت ما نسبت به اهل بيت عليهم‌السلام شناختي ناقص است که به همين معرفت افتخار مي‌کنيم و اميدوار به سعادت هستيم.
    وي با اشاره به فرازي از زيارت جامعه کبيره که اهل‌بيت ‌عليهم‌السلام را انواري پيرامون عرش معرفي مي‌کند گفت: ارتباط و توجه به اهل‌بيت موجب مي‌شود که انوار الهي طوري بر ما بتابد که ظلمات گناه را از وجود انسان محو کند.
    ايشان با بيان اين‌که ما نمي‌توانيم به معرفت اهل بيت عليهم‌السلام دست يابيم اظهار داشت: بايد سنخيتي ميان عارف و معروف باشد تا شناختي حاصل شود، اما ما سنخيتي با اهل بيت نداريم که بتوانيم از آنان شناختي داشته باشيم و اگر شناختي هست از عبارات و کلماتي است که خود آن بزرگواران بيان کرده‌اند.
    اين استاد عالي حوزه علميه قم با اشاره به اين‌که اگر قطره‌اي از معارف اهل‌بيت در دل‌ها نفوذ کند ديگر در آن دل توجهي به لذت‌هاي دنيايي ــ بلکه لذت‌هاي اخروي هم ــ وجود پيدا نخواهد کرد، يادآور شد: ما که از اهل‌بيت دوريم با توجه به امامزادگان در جذب نور اهل‌بيت (ع) مي‌کوشيم.

افتخار به نوکري حضرت معصومه(س)
    علامه مصباح در ادامه با بيان اين‌که اميدواريم بتوانيم نسبت به حضرت معصومه سلام‌الله‌عليها معرفت پيدا کنيم، خاطرنشان کرد: اگر حرم حضرت در شهر قم نبود، حوزه علميه قم هم تأسيس نمي‌شد که در اين صورت افرادي همچون امام راحل نيز به وجود نمي‌آمدند، و اگر نعمت امام(ره) نصيب ما نمي‌شد انقلاب اسلامي ايجاد نمي‌شد.
    عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: بنابر اين همه اين آثار و بركات و بيداري امروز ملت‌هاي مسلمان، تنها قطره‌اي از درياي بيكران فيوضات كريمه اهل‌بيت سلام‌الله‌عليها بوده و همه شيعيان و مسلمانان از وجود پرنور ايشان بهره‌مندند.
    حضرت آيت‌الله مصباح يزدي وجود پربركت امامزادگان را راهي براي شناخت حداقلي نسبت به ائمه اطهار(ع) دانست و گفت: خاندان عصمت و طهارت(ع) خاندان لطف و كرامت هستند و همواره زائران و مجاوران خود را مورد عنايت و تفقد قرار مي‌دهند.
    برکات حضرت معصومه سلام‌الله‌عليها به غيرمسلمانان هم مي‌رسد
    وي تأکيدکرد: برکات حضرت معصومه(س) نه تنها به شيعيان بلکه به مسلمانان و غيرمسلمانان نيز مي‌رسد و حتي برخي از زرتشتي‌ها براي رفع حوائج خود دست به دامان کريمه اهل‌بيت مي‌شوند.
    حضرت آيت‌الله مصباح در پايان تصريح كرد: حضرت علي بن موسي الرضاعليه‌السلام نماد رأفت و رحمت الهي است، اما همه رحمت‌ها و عنايات اهل‌بيت عليهم‌السلام در كنار رحمت و مغفرت الهي قطره‌اي ناچيز است و اميدواريم خداوند متعال ذره و شمه‌اي از شناخت و معرفت خود را نصيب ما بفرمايد.