پنجشنبه: 9 فروردين 1403

علامه مصباح يزدي: ولايت فقيه نقطه قوت انقلاب اسلامي است

رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با اشاره به ديدار رهبر معظم انقلاب با جانبازان قطع‌نخاعي خاطر نشان کرد: از جمله نعمت‌هايي که بايد قدرش را بدانيم فداکاري‌هايي است که رزمندگان و جانبازان و شهدا در طول 32 سا ل و به ويژه دوران دفاع مقدس انجام دادند، لذا بايد به آنها توجه شود و از آنهادلجويي گردد و آسايش رواني آنها فراهم شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني آثار علامه مصباح يزدي، رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) در ديدار با جمعي از مديران تعاون سپاه پاسداران، با اشاره به لزوم شکر نعمت‌هاي الهي گفت: نعمت‌هاي خدا بي‌شمارند و نمي‌توان حق شکر آنها را به‌جا آورد.
    علامه مصباح يزدي با بيان اين‌که برخي نعمت‌ها از ديگر نعمت‌ها بزرگ‌ترند ادامه داد: بعد از معرفت اهل‌بيت عليهم‌السلام و ايمان به حضرت ولي‌عصر(عج)، پيروزي انقلاب اسلامي به دست امام خميني(ره) و ادامه ر اه ايشان توسط نائب برحقشان از بزرگ‌ترين نعمتهايي است که خداوند به ما مرحمت کرده است.
    علامه مصباح يزدي ادامه داد: درباره عظمت انقلاب اسلامي سخن بسيار گفته شده است، اما هرچه جلو مي‌رويم روشن‌تر مي‌شود که اوج فهم ما براي درک عظمت اين نعمت‌ها چه قدر کوتاه است و امروز بعد از گذشت سه دهه، برخي از آثار اين انقلاب در کشورهاي اسلامي منطقه در حال ظاهر شدن است.
    وي با اشاره به نعمت وجود مقام معظم رهبري گفت: ما گرچه علماي بزرگي داريم که همه آنها قابل احترام و مايه افتخار مسلمانان هستند، اما وقتي به آثار و برکات وجودي مقام معظم رهبري توجه کنيم، متوجه عظمت اين نعمت مي‌شويم، و هرچه مي‌گذرد اهميت برکات ايشان بهتر شناخته خواهد شد.
    علامه مصباح يزدي با اشاره به تأسيس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ادامه داد: يکي از شاخه‌هاي مبارک درخت انقلاب اسلامي، تشکيل سپاه پاسداران است که اگر انقلاب اسلامي و رهبري امام (ره) نبود، چنين چيزي اصلا تشکيل نمي‌شد.
    عضو خبرگان رهبري مقدس‌ترين نهاد شکل گرفته در انقلاب اسلامي را سپاه پاسداران دانست و گفت: يکي از کارهايي که براي شکر نعمت وجود سپاه پاسداران بايد انجام داد اين است که از دست‌اندرکاران اين نهاد در همه سطوح، از مديران تا رزمندگان و کارشناسان تشکر و قدرداني شود، و کمترين شکري که نسبت به نعمتي بايد انجام دهيم کوشش در حفظ آن نعمت و تشويق ديگران براي ادامه و بقاء آن است.
    وي ادامه داد: نبايد به‌گونه‌اي رفتار کنيم که تلقي شود قدر اين نعمت را ندانسته‌ايم، و بدترين ناسپاسي اين است که نسبت به کساني که در به وجود آوردن اين نعمت نقش داشتند بي‌مهري شود.
    اين استاد اخلاق حوزه علميه با اشاره به آيه‌اي از قرآن، بر لزوم شکرگزاري از نعمت‌هاي خدا تأکيد و خاطر نشان کرد: اگر شکر نعمت خدا را به جاي آوريد، قطعا خداوند نعمت خود را بر شما افزايش خواهد داد و هيچ استثنائي ندارد و در مقابل اگر کفران نعمت کرديد، نه تنها نعمت گرفته مي‌شود، بلکه عذاب دردناک الهي در پيش است.
    وي با مقايسه اجمالي بين ايران و ساير کشورهاي همسايه و منطقه، نقطه قوت انقلاب اسلامي را وجود ولايت‌فقيه و حضرت امام(ره) دانست و گفت: در برخي از همين کشورهاي همسايه کساني قرن‌ها با استعمار مبارزه کرده و سختي‌ها تحمل کردند، ولي در نهايت به برادرکشي منجر شد و دشمن در خانه‌ آن‌ها ساکن شد؛ چرا که آن‌ها امام و ولايت‌فقيه نداشتند، در حالي‌که کشور ما در حالي که ارتش آن از هم ‌گسيخته بود، مدت هشت سال با دست خالي در مقابل همه قدرت‌هاي دنيا ايستاد و آنها را شکست داد.
    وي ادامه داد: خداوند در کنار نعمت بزرگ انقلاب اسلامي ، مردم باهوش و فهميده‌اي به اين کشور عنايت کرده که در موارد لزوم، با شناخت تکليف خود در صحنه‌ها حاضر مي‌شوند.
    رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با اشاره به ديدار رهبر معظم انقلاب با برخي جانبازان خاطرنشان کرد: از جمله نعمت‌هايي که بايد قدرش را بدانيم فداکاري‌هايي است که رزمندگان و جانبازان و شهدا در طول 32 سا ل و به ويژه دوران دفاع مقدس انجام دادند، لذا بايد به آنها توجه شود و از آنهادل‌جويي گردد و آسايش رواني آنها فراهم شود.
    وي با اشاره به اين‌که شهيدان و جانبازان از ما پاداشي نمي‌خواهند، ادامه داد: آنها به قدم نهادن در راه خدا، خشنودند ، اما اين سنتي الهي است که اگر قدر اين نعمت‌ها را بدانيم و حق‌شناسي کنيم، خداوند نعمت‌ها را بر ما افزايش مي‌دهد.
    علامه مصباح يزدي ادامه داد: گاهي انسان با نيت خيري وارد کاري مي‌شود، اما در رعايت ضوابط آن سستي مي‌کند که باعث مي‌شود برکات آن کم شود و حتي مسئوليت بي‌توجهي به آن نيز بر عهده‌اش بيايد، مخصوصا در کارهايي که با بيت‌المال سروکار دارد.
    علامه مصباح يزدي در پايان تأکيد کرد: علاوه بر داشتن نيت خير، بايد به گونه‌اي عمل کنيم که با احکام شرعي و قوانين کشوري که تحت امر ولايت‌فقيه مشروعيت يافته‌اند، مغاير نباشد.
    گفتني است اين مراسم پنجشنبه هفتم مهرماه در دفتر حضرت آيت‌الله مصباح يزدي برگزار شد.