ولي‌فقيه در زمان غيبت، حبل‌الله است

آيت‌الله مصباح، تأکيد کرد: رمز بقاء جامعه، مسأله ولايت است، همان زنجيره‌اي که از خدا شروع مي‌شود و در زمان ما به ولي‌فقيه سپرده شده تا به حلقه اصلي که امام زمان (عج) است، متصل گردد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني آثار آيت‌الله مصباح يزدي، ايشان در ديدار با جمعي از پاسداران سراسر کشور که در تاريخ 23/10/90 در مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره)، برگزار شد، ضمن يادآوري و شکر نعمت‌هاي الهي، اظهار داشت: خداوند در ميان ميلياردها انساني که بر روي زمين زندگي مي‌کنند، نعمت معرفت الهي، شناخت اسلام، بهره‌مندي از تعاليم پيامبر اسلام و معرفت و محبت اهل‌بيت عليهم السلام را به ما ارزاني داشته که بايد قدردان اين نعمت‌هاي الهي باشيم.
    وي افزود: هم‌چنين بايد خداوند را شاکر باشيم که در کشوري زندگي مي‌کنيم که مزين به نام امام زمان (عج) است و در زماني زندگي مي‌کنيم که بزرگ‌ترين حادثه تاريخ اسلام و تشيع به برکت امام (ره) در آن تحقق يافت و نظام اسلامي بر اساس آموزه‌هاي اهل‌بيت (عليهم السلام) در آن شکل گرفت.
    علامه مصباح تصريح کرد: خداوند پس از رحلت امام (ره) نيز جانشيني مقتدر و بي‌نظير براي ايشان مقدر کرد که تدبير حکيمانه و الهامات و تأييدات الهي ايشان، کشور را حفظ کرد و باعث بقا، عزت و سرافرازي مادي و معنوي هر چه بيشتر در ميان جهانيان شد.
    ايشان خاطرنشان کرد: ما افتخار مي‌کنيم که تابع اين کشور، نظام و اين رهبر هستيم.
    وي همچنين به عناصر فرهنگي و اجتماعي جامعه که نقش بالايي در ثبات و عزت ايران اسلامي دارند، اشاره کرد و افزود: تبعيت از مجتهد جامع‌الشرايط به عنوان يک فرهنگ در قلب و جان ملت وجود داشت و اثر اين فرهنگ در دوران حضرت امام (ره) نمايان شد و با تبعيت از آن رهبر فرزانه به نظام اسلامي ختم شد.
    آيت‌الله مصباح عنصر رهبري و تبعيت از ولي‌فقيه را بزرگ‌ترين عامل پيروزي جمهوري اسلامي برشمرد و يادآور شد: نعمت ولي‌فقيه و هدايت‌ها و رهنمودهاي ايشان بود که ما را در مديريت جامعه و تثبيت جمهوري اسلامي موفق ساخت و متأسفانه ساير کشورها به دليل بهره نداشتن از نعمت رهبري و مراجع، نتوانستند چنين تحولي را در جامعه خود ايجاد کنند.
    ايشان عشق به شهادت را ديگر عنصر فرهنگي جامعه ما دانست و گفت: عشق به شهادت عنصري است که به برکت سيدالشهداء (ع) در جامعه ما نهادينه شده است و مهم‌ترين اثر آن مبارزه با کساني است که ادعاي اسلام دارند و به نام اسلام، کمر همت به سقوط و نابودي آن بسته‌‌اند.
    وي تأکيد کرد: ملاک الگو و حرکت حسيني، حق است و بايد به حق نگاه کنيم و شهادت در مسير حق همانند شهادت در جنگ بدر و احد است.
    عضو خبرگان رهبري اظهار داشت: زندگي ما مبتني بر اين اصول است و تا زماني که اين عناصر فرهنگي در فرهنگ ما وجود دارد، پيروزيم و تمامي نقشه‌هاي دشمنان نقش بر آب مي‌شود.
    ايشان ادامه داد: در سال‌هاي قبل ديديم، افراد و گروه‌هايي سعي کردند چهره سپاه و بسيج را خدشه‌دار کنند، اما نهادينه شدن عناصر فرهنگي، فداکاري در راه دين، عشق به سيدالشهداء (ع) و گذشتن از مظاهر دنيوي براي دين، روز به روز بر اقتدار و پابرجايي سپاه و بسيج افزوده است.
    وي همچنين با اشاره به آيه 103 سوره آل‌عمران، خاطرنشان کرد: ملاک وحدت در جامعه، ريسمان الهي است که بايد به آن چنگ زد و اين ريسمان الهي همان زنجيره ولايت و اطاعت از خدا، پيامبر و ائمه اطهار عليهم‌السلام است که در زمان غيبت، حلقه وصل آن ولي‌فقيه است.
    علامه مصباح يادآور شد: صرف عنوان ايراني بودن ملاک وحدت نيست، بلکه ملاک، اسلام است و زير پرچم اسلام، همه اقوام و طوايف، با هم متحد هستند و براي تعالي اسلام و ايران تلاش مي‌کنند.
    وي افزود: هر قدر سطح شناخت و فرهنگ جامعه نسبت به اسلام و مباني اسلامي ارتقاء يابد، جامعه کمتر در دام‌هاي شياطين گرفتار مي‌شود و بيشتر به سوي تعالي و پيشرفت گام برمي‌دارد و از آنجا که همه مردم در سطح معرفت يکسان نيستند، ناچاريم از کساني که تخصص بيشتري دارند، بهره‌مند شويم.
    ايشان اذعان نمود: خداوند بر ما منت گذاشت و رهبر سياسي ما را همان رهبر ديني و فرهنگي ما قرار داد.
    آيت‌الله مصباح، تأکيد کرد: رمز بقاء جامعه، مسأله ولايت است، همان زنجيره‌اي که از خدا شروع مي‌شود و در زمان ما به ولي‌فقيه سپرده شده تا به حلقه اصلي که امام زمان (عج) مي‌باشد متصل گردد و اگر هر يک از اين زنجيره‌ها قطع شود، کارآيي خود را ازدست مي‌دهد و ما از الطاف الهي محروم خواهيم شد.