پنجشنبه: 6 ارديبهشت 1403

نخستين نمايشگاه دستاوردها و توانمندي‌هاي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)

همزمان با سي و سومين سالگشت پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي، نخستين «نمايشگاه دستاوردها و توانمندي‌هاي موسسه» از تأسيس تا سال جاري به همت روابط عمومي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)، از روز شنبه 16 بهمن ماه برپا مي‌گردد.
    به گزارش روابط عمومي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)، در اين نمايشگاه، عملكرد معاونت‌‌هاي آموزش، پژوهش، اطلاع‌رساني و امور بين‌الملل، تربيتي ـ فرهنگي و ديگر بخش‌هاي موسسه همچون دانشگاه مجازي فرهنگ و معارف اسلامي و مركز دايره‌المعارف علوم عقلي اسلامي، از سال 1374 تا سال جاري در معرض ديد عموم قرار دارد. ارايه محصولات، منشورات و نشريات از ديگر برنامه هاي اين نمايشگاه است.
    نمايشگاه «دستاوردها و توانمندي‌هاي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)» از 16 بهمن ماه بمدت يك هفته صبح‌ها از ساعت 9 الي 12 و عصرها از ساعت 30/15 الي 30/17 در محوطه طبقه همكف موسسه آموزشي و پژوهشي امام‌خميني(ره) داير مي‌باشد.
    بازديد از اين نمايشگاه براي عموم آزاد است.