سه شنبه: 29 مرداد 1398

گزیده تاریخ قیام و مقتل جامع سیدالشهدا(ع)

نویسنده: گروهی از تاریخ پژوهان، به کوشش علی امین رستمی، زیرنظر استاد مهدی پیشوایی

یکی از رسالت های مهم اندیشمندان شیعه در عصر حاضر، عرضه گزارشی صحیح و معتبر از قیام عاشوراست.

بر این اساس، گروهی از تاریخ پژوهان حوزه علمیه قم، پس از سال ها مطالعه و تحقیق و بررسی همه مقاتل کهن و متأخر و مهم ترین مقاتل جدید اعم از عربی و فارسی، واقعه عاشورا و به ویژه گزارش شهادت امام حسین (علیه السلام) و اصحاب آن حضرت را بر پایه منابع متقدم تاریخی و حدیثی بازسازی و گزارش کرده اند. در سراسر این کتاب، ملاک ها و معیارهای شناخته شده و معمول در تاریخ نگاری علمی در نظر گرفته شده و به هر منبع و مأخذ با شناخت لازم درباره مولف آن مراجعه و استناد شده است.

لینک ثابت خبر: qabas.iki.ac.ir/node/5403